Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Άγριο ξέσπασμα Ρακιντζή για Συρίγο: «Δεν ήξερα ότι πρέπει να τα έχω με τραγουδίστρια για να είμαι κάποιος» (video)

«Αν είχε αξιοπρέπεια θα είχε παραιτηθεί. Εγώ δε “γλείφω” παρουσιάστριες»

8 Απριλίου 2024 13:57
Άγριο ξέσπασμα Ρακιντζή για Συρίγο: «Δεν ήξερα ότι πρέπει να τα έχω με τραγουδίστρια για να είμαι κάποιος» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τη διάψευση της Ελεονώρας Μελέτη στο ρεπορτάζ του Θοδωρή Ρακιντζή για το παρασκήνιο της εκπομπής της, ο δημοσιογράφος ξέσπασε βάζοντας στο «στόχαστρο» τον Νίκο Συρίγο.

Ο Θοδωρής Ρακιντζής απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τονίζοντας πως η παρουσιάστρια διαχειρίστηκε σωστά το θέμα, αποφεύγοντας να βρεθούν σε αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό αέρα.

«Της βγάζω το καπέλο, είναι πειραιωτάκι, είναι αντράκι και μου δείχνει για μια φορά ακόμα η Ελεονώρα πόση ψυχή έχει. Εγώ δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, αυτό είναι αλήθεια. Εγώ είχα την πληροφορία, την έβγαλα και μάλιστα ταυτόχρονα είπα πως την ανάρτηση με το 1+1 (σ.σ. το συμβόλαιό της) ήταν λάθος, οπότε αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ», είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής.

«Η Ελεονώρα Μελέτη, με σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό μου, έδωσε μια απάντηση για να υποστηρίξει τον εαυτό της. Κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι, όμως, με υποτίμησαν αφάνταστα», είπε εννοώντας τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος σχολίασε το απόσπασμα στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρακιντζής ενοχλήθηκε με τον τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος του Mega σχολίασε το θέμα, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο όνομά του…

«Δεν ήξερα ότι για να γίνω κάποιος μετά από 30 χρόνια τηλεόρασης, έπρεπε να έχω σύντροφο μια τραγουδίστρια. Ένας δε γύρισε να πει: “Κάτσε ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος για να το πει μόνος του το είπε; Είναι ψεύτης;” Μετά από 30 χρόνια έχω ανάγκη εγώ να βγω να πω ψέματα; Το σωστό ρεπορτάζ είναι να πιάσουμε και τις δύο πλευρές, αλλά εγώ δε “γλείφω” παρουσιάστριες», είπε ξεσπώντας ο Θοδωρής Ρακιντζής.

«Αυτός έχει απαρνηθεί την εκπομπή που είναι. Αν είχε αξιοπρέπεια θα είχε παραιτηθεί. Κάθεται σε μια εκπομπή την οποία ο ίδιος δε δέχεται ποιοτικά και έρχεται και λέει: “Ο καθένας”. Κάτσε ρε μάγκα μου, πρέπει να έχω μια τραγουδίστρια δίπλα μου για να είμαι κάποιος;», συμπλήρωσε για τη σχέση του Νίκου Συρίγου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share