Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Σουηδέζα» η Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερός μου φίλος - Τρώμε μαζί, πάμε ταξίδια...» (video)

Πρότυπο για όλες η αγαπημένη σεναριογράφος

4 Απριλίου 2024 17:11
«Σουηδέζα» η Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερός μου φίλος - Τρώμε μαζί, πάμε ταξίδια...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη σεναριογράφος και συγγραφέας Μιρέλλα Παπαοικονόμου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της στα Κύθηρα, την καθημερινότητά της, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πρώην σύζυγό της.

Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του Νίκου Μουρατίδη για το Νίκο Καρβέλα.


«Η καθημερινότητα μου στα Κύθηρα είναι διαφορετική, όλα γίνονται πιο άνετα. Η επαφή με τη φύση κάνει όλη τη διαφορά. Στην πόλη θέλω να επιστρέψω για αυτά που στερούμαι για θέατρο και τον κινηματογράφο», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το πέρασμα του χρόνου η ίδια παραδέχθηκε: «Δεν μου πολυαρέσει όταν γερνάω και η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο».

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της δήλωσε: «Είναι ο καλύτερος μου φίλος, είναι εξαιρετικός πατέρας και με έχει στηρίξει σε όλα. Ταξιδεύουμε μαζί, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω ότι απλά όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε καταλάβαμε ότι ίσως να μην ταιριάζουμε ως ζευγάρι. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα γιατί έχω φίλους, την αδελφή μου, έχω δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ ξανά, αλλά μπορεί να έρθει κάτι κεραυνοβόλο και να ανατρέψει όλα τα ποτέ μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share