Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Ανέβασαν την 1η φωτογραφία μετά την περιπέτεια υγείας του αλλά όλοι πρόσεξαν την αλλαγή πάνω της

Η τραγουδίστρια χαμογελά ξανά μετά τη λαχτάρα που πήρε

18 Μαρτίου 2024 17:22
Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Ανέβασαν την 1η φωτογραφία μετά την περιπέτεια υγείας του αλλά όλοι πρόσεξαν την αλλαγή πάνω της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοινή φωτογραφία δημοσίευσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγες μέρες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ηθοποιού.

Η Δέσποινα Βανδή, που τις προηγούμενες ημέρες πέρασε αρκετά μεγάλο άγχος με τον σύντροφό της, χαμογελά και πάλι, αφού τα δύσκολα πέρασαν.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις νοστιμιές που ετοίμασε για τον αγαπημένο της, αλλά και άλλη μια, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του. Η τραγουδίστρια έγραψε: «Καλή Σαρακοστή αγαπημένοι μου!!!».

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

Το... παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου στον Κονταρό: «Τη Βανδή την αποκατέστησες, εμένα;»

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε σήμερα (18/3) στην εκπομπή της τον Μανώλη Κονταρό και όχι μόνο, σε μια όμορφη γιορτή για την Καθαρά Δευτέρα, και είχε ένα... ιδιαίτερο σχόλιο να του κάνει.

Η παρουσιάστρια, που έμεινε άναυδη σε προηγούμενη εκπομπή από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι της έχει δώσει μία υπόσχεση χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

«Η τιμή είναι τεράστια, είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πάνω από όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος. Θα του δώσω ένα μεγάλο φιλί. Έχει υποσχεθεί πως θα με αποκαταστήσει με κάτι κοινούς φίλους που έχουμε, αλλά δεν το βλέπω κ. Κονταρέ. Την Βανδή με τον Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε. Εμένα;» ρώτησε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου. «Όλα θα γίνουν σιγά σιγά» απάντησε ο Μανώλης Κονταρός.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε μαζί μας, είστε τόσο γλυκός άνθρωπος. Το εκτιμώ πολύ», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share