Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Τα είπε όλα η Ελένη Ανουσάκη: «Παλιά οι ομοφυλόφιλοι δεν ήταν ξεσαλωμένοι...»

«Ήταν διακριτικοί και έκαναν τη ζωή τους...»

10 Μαρτίου 2024 14:43
Τα είπε όλα η Ελένη Ανουσάκη: «Παλιά οι ομοφυλόφιλοι δεν ήταν ξεσαλωμένοι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους και την διαφορά τους συγκριτικά με το «χθες».

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Γιάννη Πουλόπουλου για τον γάμο με τον σύντροφό του.

Ερωτηθείσα για το πώς βλέπει την νέα γενιά και ειδικά αυτούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι, όπως είναι το Survivor, και αργότερα γίνονται ηθοποιοί, η Ελένη Ανουσάκη απάντησε πως «το ριάλιτι το μισώ. Γιατί δεν είναι ριάλιτι, στήνεται ένας ψεύτικος καβγάς, μια επίθεση για την ακροαματικότητα. Μισώ αυτή την τηλεόραση. Βλέπω έναν εξευτελισμό της γυναίκας. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που αγαπούσαν τους άνδρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν κοντά μου ως ηθοποιοί. Υπήρχαν και ηθοποιοί που δεν το έλεγαν, ότι τους άρεσαν οι άνδρες. Άλλο τι φανταζόμασταν εμείς. Ήταν διακριτικοί άνθρωποι και είχαν τη ζωή τους.

Τα είπε όλα η Ελένη Ανουσάκη: «Παλιά οι ομοφυλόφιλοι δεν ήταν ξεσαλωμένοι...»

Τότε δεν ήταν ξεσαλωμένοι. Δεν ντυνόταν ένας άνδρας γυναίκα, να βγει στην τηλεόραση και να γελοιοποιήσει τη γυναίκα. Αυτοί που διευθύνουν τα κανάλια δεν βλέπουν; Δεν ξέρουν ότι ένας άνθρωπος θα σταθεί και θα θαυμάσει το ωραίο, το κομψό, το σωστό; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Αυτό είναι πούλημα και ξεπούλημα. Ξεπουλάμε την αισθητική μας άποψη. Ξεπουλάμε την ψυχή μας, τη ζωή μας και καταλήγουν οι άνθρωποι στο δρόμο.

Δανάη Δεληγεώργη – Αλεξία Μπεζίκη: «Θέλουμε να βαφτίσουμε το μωρό μας» - Μίλησε για την οικογένειά του το πρώτο ζευγάρι ομόφυλων γυναικών που παντρεύτηκε (video)

Ομόφυλα ζευγάρια: Η Δανάη Δεληγεώργη και η Αλεξία Μπεζίκη είναι οι πρώτες γυναίκες που παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Αθηνών.

Η Ψυχοπαιδαγωγός και η ηθοποιός μίλησαν για την κοινή τους πορεία αλλά και το μόλις 29 ημερών μωράκι τους.

«Ήταν ο πρώτους γάμος μεταξύ γυναικών που έγινε στο Δημαρχείο Αθηνών. Ήταν υπέροχη η τελετή και πάρα πολύ συγκινητική για εμάς. Εμείς μεταξύ μας, δεν περιμέναμε την τελετή για να πούμε ότι είμαστε μαζί και δεσμευόμαστε», ανέφεραν αρχικά στο Στούντιο 4.

«Την περίοδο που ήμουν έγκυος, θύμωνα πάρα πολύ. Δεν το πιστεύω ακόμα ότι χρειάζεται να ξοδέψουμε τόσο σάλιο για να μιλήσουμε για τα αυτονόητα που πια δεν με νοιάζει κιόλας», ανέφερε η Αλεξία Μπεζίκη για τα επικριτικά σχόλια που άκουγε ανά διαστήματα.

«Θα θέλαμε να βαφτίσουμε το μωρό. Δεν σε νοιάζει που είσαι άυπνος και κουρασμένος γιατί είναι το μωρό εκεί και σου το παίρνει όλο μακριά. Έχουν αλλάξει όλα τα συναισθήματα στο σπίτι για τα οποία νομίζω δεν έχουμε βρει λόγια», ανέφερε η Δανάη Δεληγεώργη στο Στούντιο 4.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share