Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός - Παντρεύτηκε την αγαπημένη της η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη (video)

Υπερχαρούμενες οι δύο γυναίκες

8 Μαρτίου 2024 15:36
Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός - Παντρεύτηκε την αγαπημένη της η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός! Η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό της, Δανάη Δεληγεώργη στο Δημαρχείο Αθηνών. Μάλιστα, τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας. Υπενθυμίζεται, ότι και ο Αύγουστος Κορτώ παντρεύτηκε τον σύντροφό του.

Οι δυο γυναίκες, υπερχαρούμενες, κατάφεραν μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου να επισφραγίσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει μαζί και ένα παιδί.

«Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές και όσοι είχαν τη χαρά να είναι και στα δύο γεγονότα έζησαν πολύ έντονα συναισθήματα. Ήταν και δική μου χαρά και τιμή που μοιράστηκα αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με τα δύο ζευγάρια, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Βεβαίως έχουμε την υποχρέωση για κάθε πολίτη της Αθήνας να διασφαλίζουμε ότι θα μπορεί να ζει και να αγαπά όποιον εκείνος επιλέγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Χαρές στις φυλακές Χανίων: Κρατούμενος ζήτησε σε γάμο έναν έγκλειστο άλλου ιδρύματος της χώρας

Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση για γάμο ομόφυλου ζευγαριού μέσα σε ελληνικό σωφρονιστικό ίδρυμα, από κρατούμενο σε φυλακή των Χανίων.

Ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ήδη από την επόμενη ημέρα, εκδόθηκε η πρώτη αναγγελία, από δύο άντρες. Έκτοτε, η μία αναγγελία διαδέχεται την άλλη.

Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση ομόφυλου ζευγαριού σε σωφρονιστικό ίδρυμα

Ένας κρατούμενος των φυλακών στα Χανιά δήλωσε πως επιθυμεί να παντρευτεί έναν άλλο κρατούμενο, ο οποίος βρίσκεται σε διαφορετικό σωφρονιστικό ίδρυμα.

Έτσι, κατέθεσε την επιθυμία του εγγράφως στον διοικητή των φυλακών, αποτελώντας την πρώτη αίτηση που πραγματοποιείται μέσα από τις φυλακές.

Το μόνο που μένει, είναι ο διοικητής του ιδρύματος να προβεί στα σχετικά έγγραφα και να αδειοδοτηθεί η αίτηση του γάμου μεταξύ των δύο ανδρών.

Παντρεύεται τον αγαπημένο του ο Νίκος Αποστολόπουλος - «Θα είναι ο γάμος της χρονιάς»

Λίγες εβδομάδες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» ότι παντρεύεται τον σύντροφό του.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι. Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη.

Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες», αποκάλυψε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ ΜακΜπεθ, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είπε: «Για τον γάμο τους στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι. Το σπίτι του Κασσελάκη και του Τάιλερ είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου που είναι πολυτελές. Δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο τόσο στενό, αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Πώς θα έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share