Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δανάη Μιχαλάκη για τη μητρότητα: «Ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου, κοιτούσα κάθε λεπτό αν αναπνέει» (video)

«Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου, πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας»

3 Μαρτίου 2024 18:49
Δανάη Μιχαλάκη για τη μητρότητα: «Ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου, κοιτούσα κάθε λεπτό αν αναπνέει» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δανάη Μιχαλάκη, καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου μέσα σε όλα μίλησε για τον ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας!

«Ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών μηνών. Όπως έχω πει, είναι κάτι πολύ απερίγραπτο, είμαι πολύ ερωτευμένη, είναι κάτι που ήθελα πολύ. Άλλαξε η ζωή μου προς το καλό! Τι ωραίος που είναι αυτός ο καινούργιος κόσμος. Όταν έχεις τόση ευτυχία, δεν φαίνεται η κούραση. Το πρώτο βράδυ ήταν “δύσκολο” γιατί κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει. Εκεί σου σκάει ότι “οκ, τώρα ξεκινάει”. Πήρα αυτή την κρυάδα, αλλά την επόμενη ημέρα το πρωί ήμουν εντάξει.

Δείτε επίσης: Ρένια Λουιζίδου για τη μητρότητα: «Δεν ήμουν η κλασική μαμά, αλλά όχι και απολύτως “κολλητάρι”» (video)

Κάπως της είπα έλα να γνωριστούμε, να σε μάθω και να με μάθεις. Το πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο Γιώργος ενώ είναι γενικά στη ζωή πιο αγχώδης, μια χαρά ήταν. Είμαστε και οι δύο πολύ χαλαροί και ψύχραιμοι, γιατί νιώθω ότι αυτό θέλει και εμείς λειτουργούμε καλύτερα έτσι. Δεν κοιμόμαστε πάρα πολύ, αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό! Στην οικογένειά μου μαζευτήκαμε όλοι μαζί και τους ανακοινώσαμε όσο βγάζαμε φωτογραφία», ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη: «Έχω μοιράσει φυλλάδια, έχω δουλέψει σε λαϊκή, τον Γιώργο τον γνώρισα σερβίροντάς τον»

Στο preview απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ηθοποιός μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τη μητρότητα και μέσα σε όλα, αποκάλυψε την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρώτη τους συνάντηση στη Σύρο.

«Το έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω μαμά. Από μικρή… Αν περιμένεις πότε θα είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή… νομίζω δεν υπάρχει ποτέ να πεις ότι “τώρα είναι”. Για μένα τουλάχιστον. Είναι ωραίο τα πράγματα να έρχονται κάπως αβίαστα. Όλα με τον Γιώργο έχουν έρθει αβίαστα, από την αρχή της σχέσης.

Γνωριστήκαμε στη Σύρο. Τον σέρβιρα ποτό… Δεν έγινε τίποτα. Με κάλεσε να πάω να δω την παράστασή του. Μετά από μήνες ήρθε η σχέση. Αφού είδα και το καλλιτεχνικό του έργο», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share