Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Ρένια Λουιζίδου για τη μητρότητα: «Δεν ήμουν η κλασική μαμά, αλλά όχι και απολύτως “κολλητάρι”» (video)

«Δεν ήθελα ποτέ να αισθανθεί τον κίνδυνο, ας πούμε… να μας χάσει. Ήταν ο πατέρας μου έτσι… φιλελεύθερος»

11 Φεβρουαρίου 2024 13:36
Ρένια Λουιζίδου για τη μητρότητα: «Δεν ήμουν η κλασική μαμά, αλλά όχι και απολύτως “κολλητάρι”» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Στη σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο της αναφέρθηκε η Ρένια Λουιζίδου, σε συνέντευξη που έδωσε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The Break».

«Είναι 23 ετών, έχει περάσει η φάση με το χάσμα των γενεών, αλλά δεν είναι και αυτή η εφηβική φάση της κόντρας, πρέπει να περάσει κι αυτή η φάση. Αυτός ήταν πολύ νορμάλ και ελεγχόμενο παιδί. Δεν ήμουν η κλασική μαμά, δεν ήμουν και απολύτως “κολλητάρι”, τώρα μπορώ. Θέλω να ξέρει το παιδί πως ό,τι μα ό,τι και να γίνει, εμείς είμαστε εδώ. Δεν ήθελα ποτέ να αισθανθεί τον κίνδυνο, ας πούμε… να μας χάσει.

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί, είχαμε κάποια θέματα που τα δημιούργησαν τα παιδιά» (video)

Ήταν ο πατέρας μου έτσι… φιλελεύθερος και έπεισε – παρέσυρε και τη μάνα μου σε αυτό. Οι γονείς μου δε μου βάζανε περιορισμούς, δεν καταχράστηκα ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη. Οι φίλες μου ήθελαν να σκοτώσουν τους γονείς τους και να πάρουν τους δικούς μου. Τα ταξίδια που κάναμε με τον γιο μου τον έκαναν ανοιχτόμυαλο», ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.

«Χείμαρρος» η Ρένια Λουιζίδου: «Ο Βλάσσης Μπονάτσος με έλεγε “μούχλα” - Όταν έφυγε πάθαμε όλοι…» (video)

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος με έλεγε “μούχλα”. Γιατί ήμουν εγώ 23 και ο Βλάσης ήταν κάθε μέρα έξω λες και η μέρα είχε σαράντα ώρες. Μου έλεγε, ”σήκω ρε μούχλα να πάμε…”, πού να πάει η μούχλα; Δεν τον έπιανες. Ο Βλάσσης ήταν η ζωή η ίδια, σαν να ήταν 7 άνθρωποι. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να έχουν ούτε τους ρυθμούς του, ούτε την ενέργεια του…», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου και συνέχισε:

«Όταν έφυγε ο Βλάσσης πάθαμε όλοι σοκ. Ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων που δικαιούνται να ζουν. Ξέρουν να ζουν, να πάρουν την ζωή και να την ευχαριστηθούν. Όταν αυτός ο άνθρωπος πεθαίνει είναι παράλογο. Πόσω μάλιστα τόσο νέος.

Επίσης πολλά πράγματα που έκανε ο Βλάσσης αν τα έκανε κάποιος άλλος δεν θα είχε το ίδιο ”συγχωροχάρτι”. Ήταν μια συγκεκριμένη προσωπικότητα που είχε όλα τα στοιχεία μαζί. Παράλληλα με την πλάκα είχε και μια τρυφερότητα. Έχω γνωρίσει και άλλους ανθρώπους που είναι σε αυτή τη κατηγορία αλλά δεν ήταν κάποιος που γνωρίζεις κάθε μέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share