Ηλίας Βρεττός: Αποκάλυψε πόσο μηνών έγκυος είναι η Αναστασία Δεληγιάννη – «Υπάρχει μεγάλο καρδιοχτύπι και μεγάλη αγωνία»

Μια από τις ομορφότερες και ταυτόχρονα πιο συγκινητικές περιόδους της προσωπικής τους ζωής βιώνουν ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη, καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Μετά τη δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα συναισθήματα που επικρατούν στο ζευγάρι, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η σύζυγός του βρίσκεται ήδη σχεδόν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Γιατί περίμεναν πριν ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη
Η είδηση ότι ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη περιμένουν το πρώτο τους παιδί έγινε γνωστή πρόσφατα, με το ζευγάρι να επιλέγει συνειδητά να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Οι δυο τους θέλησαν να περάσουν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης με διακριτικότητα, έχοντας στο πλευρό τους ανθρώπους από το στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. Τώρα που η εγκυμοσύνη έχει προχωρήσει αρκετά, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αναφέρθηκε ανοιχτά στη νέα πραγματικότητα που βιώνουν.
Η χαρά είναι μεγάλη, όμως, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, συνοδεύεται από την αγωνία που αισθάνονται μέχρι να φτάσει η στιγμή της γέννησης και να πάνε όλα καλά. Ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε μάλιστα για πρώτη φορά ότι η Αναστασία Δεληγιάννη βρίσκεται σχεδόν στον έκτο μήνα. «Νιώθουμε υπέροχα, είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς όλο αυτό, αλλά ταυτόχρονα με τη χαρά υπάρχει μεγάλο καρδιοχτύπι και μεγάλη αγωνία και ανησυχία να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους. Είναι σχεδόν έξι μηνών, γι’ αυτό και το ανακοινώσαμε», δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός. Μέσα σε λίγες λέξεις, ο τραγουδιστής περιέγραψε τα ανάμεικτα συναισθήματα που βιώνει το ζευγάρι. Από τη μία βρίσκεται ο ενθουσιασμός για το παιδί που έρχεται και από την άλλη η φυσιολογική ανησυχία μέχρι την ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης.
Η αποκάλυψη για τον μήνα της εγκυμοσύνης εξηγεί παράλληλα και γιατί οι δυο τους δεν είχαν ανακοινώσει νωρίτερα το ευχάριστο γεγονός. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πρόσωπα που βρίσκονται στη δημοσιότητα, επέλεξαν να προστατεύσουν αυτή την προσωπική στιγμή και να τη μοιραστούν με τον κόσμο όταν αισθάνθηκαν ότι είχε έρθει η κατάλληλη ώρα.
Η Αναστασία Δεληγιάννη, μετά την ανακοίνωση, δημοσίευσε και φωτογραφία μέσα από τα social media στην οποία διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, μοιράζοντας έτσι ένα στιγμιότυπο από τη νέα καθημερινότητα του ζευγαριού. Για τον Ηλία Βρεττό, η πατρότητα αποτελεί μια εντελώς καινούργια εμπειρία. Όπως άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος, όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο είναι πρωτόγνωρα και για τους δύο.
Διαβάστε επίσης
Το ζευγάρι έχει πλέον αφήσει πίσω του το πρώτο μεγάλο διάστημα της εγκυμοσύνης και βρίσκεται στην τελική ευθεία των τελευταίων μηνών μέχρι τη γέννηση του παιδιού του. Αυτό που κυριαρχεί, σύμφωνα με όσα είπε ο τραγουδιστής, είναι η επιθυμία να εξελιχθούν όλα ομαλά μέχρι το τέλος. Η απόφασή τους να περιμένουν σχεδόν έξι μήνες πριν δημοσιοποιήσουν την εγκυμοσύνη δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να διαχειριστούν ένα τόσο προσωπικό γεγονός. Μακριά από συνεχή δημοσιότητα και ανακοινώσεις, έζησαν το πρώτο διάστημα ιδιωτικά και στη συνέχεια αποφάσισαν να μοιραστούν τα νέα.






0 ΣΧΟΛΙΑ