Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Καρφί» από την Φαίη Σκορδά: «Έβγαζε μία έπαρση - Το σιχαίνομαι πραγματικά...»

«Εκτιμώ τους ανθρώπους που όταν είναι σε καλή φάση επαγγελματικά κρατούν χαμηλούς τόνους...»

1 Μαρτίου 2024 19:46
«Καρφί» από την Φαίη Σκορδά: «Έβγαζε μία έπαρση - Το σιχαίνομαι πραγματικά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στο Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα σχολιάζοντας την πρωινή τηλεοπτική ζώνη αλλά και τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής Brakfast@Star την οποία παρουσιάζουν με την Ελένη Χατζίδου.

Μετά την προβολή με τις δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο σχολιάζοντας την στάση του παρουσιαστή μετά την ανοδική πορεία που σημείωσε η πρωινή ζώνη του Star.

«Εκτιμώ τους ανθρώπους που όταν είναι σε καλή φάση επαγγελματικά, κρατούν χαμηλούς τόνους γιατί έχουμε δει κάποιους να είναι έτσι λίγο πρώτοι -τα παιδιά ήταν κάποιες ημέρες πρώτοι- και μπορεί κάποιος άλλος να έβγαζε μία έπαρση. Εκεί το σιχαίνομαι πραγματικά, εδώ τον εκτιμώ πάρα πολύ.

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα-Σκορδά: «Ήταν ένα στον αέρα, μια γροθιά, μιλούσαν με τα μάτια» (video)

Ακόμα και το επιτηδευμένο και ταπεινό το εκτιμώ γιατί έχουμε δει τόσους ανθρώπους να έχουν έπαρση με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης και έχουν 3-4-5 επιτυχημένες χρονιές, που αυτό είναι ένας κύκλος» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Ενώ πρόσθεσε: «Γιατί κάποιος που έχει κάνει 50% τηλεθέαση για πάρα πολλά χρόνια, θα ζήσει και πολύ χαμηλά νούμερα και μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν ξανά. Δεν σημαίνει κάτι. Έχω κάνει 60% νούμερα, τα έχω ζήσει.

Τι σημαίνει; Ούτε τότε έβγαινα και έλεγα, αλλά το θέμα είναι να είσαι το ίδιο. Να βλέπεις τι συμβαίνει σαφώς και να μην εθελοτυφλείς, αλλά να μην αλλάζει η ψυχολογία σου, το πως φέρεσαι στους γύρω σου και το ποιος νομίζεις ότι είσαι. Εδώ βλέπω ένα παιδί και που η αλήθεια είναι ότι το Star ανέβηκε πάρα πολύ σε νούμερα τηλεθέασης χωρίς να κάνουν extreme πράγματα και μπράβο τους για εμένα», είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share