Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα-Σκορδά: «Ήταν ένα στον αέρα, μια γροθιά, μιλούσαν με τα μάτια» (video)

Ο δημοσιογράφος είχε πολύ στενές σχέσεις με το πρώην ζευγάρι, ενώ συνεργάστηκε και με τους δύο στο Πρωινό του Mega

1 Μαρτίου 2024 15:20
Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα-Σκορδά: «Ήταν ένα στον αέρα, μια γροθιά, μιλούσαν με τα μάτια» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιό του από την Φαίη Σκορδά σχολίασε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3).

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε το Πρωινό στο Mega μαζί με την Φαίη Σκορδα, και το πώς ο ίδιος έζησε εκ των έσω αυτή τη συνεργασία.

«Θα πω κάτι που το έχω ξαναπεί, και το λέω γιατί το έχω ζήσει. Όταν ήταν μαζί, ήταν ένα στον αέρα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήταν μια γροθιά. Όσο ήταν μαζί, ενώνονταν, γινόντουσαν ένα, μιλούσαν με τα μάτια. Μπορεί να διαφωνούσαν σε όλα τα άλλα, αλλά για την εκπομπή ήταν ένα… Αυτό το ζευγάρι ενωνόταν στον αέρα, εκτός αέρα διαφωνούσαν. Όταν είχαν τον κοινό “αντίπαλο” ήταν ένα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ελένη Μενεγάκη που έδωσε περισσότερη έμφαση στον τρόπο που ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για την Φαίη Σκορδά.

«Ήταν ωραίο, μου άρεσε και θέλω να το πω, γιατί μου αρέσει όταν το βλέπω στα ζευγάρια που χωρίζουν, το ότι μίλησε για την πρώην γυναίκα του με ένα πολύ ωραίο τρόπο… Από τα αποσπάσματα που είδα, ήταν μια πολύ ωραία συνέντευξη για τον ίδιο τον Γιώργο, νιώσαμε κι εμείς καλά. Καμιά φορα βλέπεις μόνο ανθρώπους πως κινούνται όταν είναι μέσα στη δουλειά, δεν είναι μόνο αυτό, καμιά φορά καλό είναι να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα, μη μένουμε μόνο σε αυτό» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σημειώνει ότι καμιά φορά οι παρουσιαστές πρέπει να δείχνουν πλευρές από όλο τους το είναι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share