Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

«Κάγκελο» η Άντζελα Δημητρίου: Εκτός εαυτού η Όλγα Κιουρτσάκη, έφυγε ουρλιάζοντας από το μνημόσυνο της γιαγιάς της (video)

Μητέρα και κόρη αρπάχτηκαν στο κοιμητήριο - Η τραγουδίστρια την κοιτούσε καθώς έφευγε βιαστικά

29 Φεβρουαρίου 2024 13:46
«Κάγκελο» η Άντζελα Δημητρίου: Εκτός εαυτού η Όλγα Κιουρτσάκη, έφυγε ουρλιάζοντας από το μνημόσυνο της γιαγιάς της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από ένα επεισόδιο μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και της Όλγας Κιουρτσάκη, στιγματίστηκε το μηνμόσυνο για τα εννιάμερα της μητέρας της τραγουδίστριας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», κατά τη διάρκεια του καφέ μετά το μνημόσυνο, η Όλγα Κιουρτσάκη αποχώρησε όχι από τη βασική αλλά από την πλευρά του καφενείου και μάλιστα, δευτερόλεπτα νωρίτερα, ακούστηκαν φωνές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που της εκπομπής του Open, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου φώναζε δυνατά «έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους».

Πριν από περίπου δύο ώρες, η μητέρα και η κόρη είχαν μπει στο κοιμητήριο μαζί και έδειχναν να έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Δικαιώθηκε μετά από χρόνια: Η λέξη που είπε η Άντζελα Δημητρίου και την έκραξε όλη η Ελλάδα, υπάρχει και είναι σωστή

Η Βίκυ Φλέσσα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day” και την Τίνα Μεσσαροπούλου, μίλησε για τα λάθη που κάνουμε στην ελληνική γλώσσα, ενώ απάντησε και για το «ουδείς άσφαλτος» που είχε πει η Άντζελα Δημητρίου.

Η Βίκυ Φλέσσα για το “άσφαλτος” της Άντζελας Δημητρίου και την ελληνική γλώσσα

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια «η εκπομπή μου “Σε προσκυνώ γλώσσα” είναι μοναδική εκπομπή για τη γλώσσα. Εννοώ η μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Κακομεταχειριζόμαστε τη γλώσσα μας, δεν βάζουμε τόνους, χρησιμοποιούμε αγγλικά. Φταίει και το διαδίκτυο. Κάνουμε πολλά λάθη στην τρίτη κλίση. Το θέμα δεν είναι το λάθος. Δεν υπάρχει άνθρωπος αλάνθαστος, άσφαλτος, το έχουμε ξαναπεί ότι είναι σωστή η λέξη. Υπάρχει το “άσφαλτος”, πρέπει να το πιστώσουμε αυτό στην Άντζελα Δημητρίου».

Η Βίκυ Φλέσσα για την ελληνική γλώσσα

Η άρνηση της Βίκυς Φλέσσα να παρουσιάσει ριάλιτι

Και συμπλήρωσε η Βίκυ Φλέσσα «η εκπομπή μου “Στα άκρα” είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων, ξεκίνησε το 2002. Έχω πέσει θύμα της αναδιοργάνωσης της ΕΡΤ και η εκπομπή δεν προβάλλεται τώρα. Ελπίζω να συνεχιστεί. Δεν αμείβομαι από αυτή την εκπομπή, παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΕΡΤ. Μου έχουν πει ότι θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει να προβάλλεται. Είχα προτάσεις από την ιδιωτική τηλεόραση να παρουσιάσω ριάλιτι, αλλά είπα όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share