Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ενωμένες μια γροθιά: Άντζελα Δημητρίου & Όλγα Κιουρτσάκη ξανά μαζί στο κοιμητήριο όπου έθαψαν τη μητέρα της τραγουδίστριας (video)

Ο πόνος της απώλειας έσμιξε και πάλι μητέρα και κόρη, παρά τις όποιες διαφορές τους

29 Φεβρουαρίου 2024 12:15
Ενωμένες μια γροθιά: Άντζελα Δημητρίου & Όλγα Κιουρτσάκη ξανά μαζί στο κοιμητήριο όπου έθαψαν τη μητέρα της τραγουδίστριας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εννέα ημέρες πέρασαν από τον θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, που στάθηκε αφορμή να ξανασμίξει με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Σήμερα, Πέμπτη (29/2), η τραγουδίστρια μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, βρέθηκαν στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της, αυτή την φορά για το μνημόσυνο.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ήταν εκεί και κατέγραψε μερικά πλάνα της Άντζελας Δημητρίου με το παιδί της, ενώ ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης, ήταν για μία ακόμη φορά απών, και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, ο λόγος είναι πως έπρεπε να μείνει στο σπίτι για να προσέχει το λίγων μηνών μωρό που έχει αποκτήσει με την κόρη της τραγουδίστριας.

Αβάσταχτος ο πόνος για την Όλγα Κιουρτσάκη: «Θέλω να κλάψω τόσο που να μην βγαίνουν άλλα δάκρυα»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Όλγα Κιουρτσάκη, επτά ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της και μητέρας της Άντζελας Δημητρίου.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου ανήρτησε ένα βίντεο κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της και το συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα αναφερόμενη στη γιαγιά της. Ενώ είχε κάνει ακόμη μία μόλις ενημερώθηκε την τραγική είδηση.

«Μια εβδομάδα χωρίς εσένα γιαγιούλα, ξεκουράστηκες. Το δωμάτιό σου, κλειστό, ποτέ δεν ήθελες να κλείνει η πόρτα σου. Κλαίω βουβά και τώρα που κοιμήθηκε το παιδί θέλω να κλάψω τόσο που να μην βγαίνουν άλλα δάκρυα», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share