Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου - «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι…»

Η σπαρακτική ανάρτηση της τραγουδίστριας

25 Φεβρουαρίου 2024 09:19
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου - «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Παπαρίζου βυθίστηκε στο πένθος όπως αποκαλύφθηκε μέσα από μία ανάρτηση, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Ο αδερφός της, Ντίνος, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένος μέλος της οικογένειάς τους.

Ο λόγος για τον ξάδερφο της τραγουδίστριας. «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι», έγραφε στην λεζάντα της εικόνας ο αδερφός της και ακολούθησαν δεκάδες σχόλια από φίλους και συγγενείς οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την συμπαράστασή τους, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους.

Η θλιβερή ανάρτηση για την οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου

Κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της η Έλενα Παπαρίζου - Έσκασε η «βόμβα» για τη νέα επαγγελματική πρόταση

H Eurovision είναι ψηλά στην ατζέντα της ΕΡΤ και στο Ραδιομέγαρο εξετάζεται η σκέψη για μια εκπομπή 10 επεισοδίων που θα αφορά την ιστορία του θεσμού. Με την ευκαιρία, δείτε την ενόχληση της Μαρίνας Σάττι με δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του znews, η αρχική σκέψη έπεσε στο τραπέζι για να αξιοποιηθεί στο έπακρο το τεράστιο και πολύ πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ, που είναι ένας μικρός «θησαυρός».

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαία η πρόσφατη επίσκεψη της νέας διευθύνουσας συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης, Κατερίνας Κασκανιώτη, στο Αρχείο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η ιδέα αυτές οι εκπομπές να εμπλουτιστούν με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές που μας εκπροσώπησαν όλα αυτά τα χρόνια στον μουσικό διαγωνισμό.

Το επικρατέστερο από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον ρόλο του οικοδεσπότη είναι αυτό της Έλενας Παπαρίζου.

Μένει να δούμε αν η πρόταση θα γίνει αποδεκτή από την τραγουδίστρια καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση για εκπομπή από την ΕΡΤ.

Πριν από λίγο καιρό, το όνομά της ακούστηκε και πάλι για μια ταξιδιωτική – μουσική εκπομπή σε περιοχές της Ελλάδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share