Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει: «Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση ίσως και να μην έκανα...»

«Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν»

6 Ιουλίου 2023 09:48
 Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει: «Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση ίσως και να μην έκανα...»
Από Εύη Κουρίδου

Για τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου, καλεσμένη στο Pame Paralia Project του Κοσμοράδιο 95,1.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα στα MAD VMA 2023, το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στη Eurovision αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Πάρα πολύ απλά γίνονται τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες "ναι" ή "όχι", τώρα ή αργότερα. Ήταν τόσο ωραία η συνεργασία μας. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δε σταματάει ποτέ τις πρόβες», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα.

Όσο για το φιλί τους, που καταχειροκροτήθηκε στα βραβεία, σημείωσε: «Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό».

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή στη Eurovision, ανέφερε: «Με το κατάλληλο τραγούδι εννοείται ότι θα ξαναπήγαινα στη Eurovision. Θα μου άρεσε όμως να είμαστε διάφοροι καλλιτέχνες και να ψηφίσει ο κόσμος τι θέλει να δει και να ακούσει. Όταν μου δόθηκε εμένα η ευκαιρία, ο κόσμος όντως ένιωθε ότι είναι "My Number One". Ο Έλληνας ένιωθε όντως "Number One", είχαμε τους Ολυμπιακούς, το Euro, γι’ αυτό ένιωσε έτσι ο κόσμος και το ψήφισε».

«Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby botox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν. Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας», σχολίασε η τραγουδίστρια για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share