Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της η Έλενα Παπαρίζου: «Με τον Ανδρέα είμαστε...»

Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της

2 Ιουλίου 2023 18:05
«Έσπασε» τη σιωπή της η Έλενα Παπαρίζου: «Με τον Ανδρέα είμαστε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Dot.» παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου την Κυριακή 2/7. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, «έσπασε» τη σιωπή της και έκανε μαι σπάνια αναφορά στο σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

«Δεν μετράω ποτέ τα βραβεία που παίρνω. Θεωρώ πώς αν αρχίσω και τα μετράω θα τα γρουσουζέψω», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου. Με την ευκαιρία, δείτε με τι ασχολείται ο Ανδρέας Καψάλης.

Και συνέχισε: «Δεν νιώθω ότι με πνίγει η αγάπη του κόσμου, ότι πρέπει να ανταποδώσω. Μου φαίνεται όσο φυσικό. Μοιράζομαι πράγματα από την παιδική μου ηλικία και έρχεται η αγάπη. Θεωρώ ότι είναι ισότιμη η αγάπη. Θέλω να δουλέψω σκληρά γιατί δεν είμαι μόνη μου σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια τεράστια αλυσίδα και παίρνω το βάρος που στέκομαι μπροστά. Είναι η καλλιτεχνική μου οικογένεια απλά αυτοί δεν φαίνονται. Δεν μου αρέσει να αλλάζω συνεργάτες. Είμαι πιστή στις σχέσεις μου».

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που έφυγα από τη Σουηδία. Δεν θέλω να μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει. Αν ήταν κάτι επιπλέον να συμβεί, θα είχε συμβεί. Η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα γιατί εκεί γεννήθηκα, η παιδεία μου. Την Ελλάδα τη γνώρισα δεύτερη γιατί δεν είχα ζήσει εδώ. Ερχόμενη στην Ελλάδα κατάλαβα πόσο Σουηδέζα είμαι», πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, Ανδρέας Καψάλη, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε “Πάμε, Ιταλία” αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share