Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Θύμα bullying ο Δημήτρης Σκουλός: «Με έδερναν στις σκάλες του σχολείου, επειδή ήμουν μαυριδερός» (video)

«Είναι σκληρός ο κόσμος των παιδιών και με αγχώνει αυτό»

5 Φεβρουαρίου 2024 19:35
Θύμα bullying ο Δημήτρης Σκουλός: «Με έδερναν στις σκάλες του σχολείου, επειδή ήμουν μαυριδερός» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο καταξιωμένος φωτογράφος μίλησε για την αποχώρησή του από το My Style Rocks, το bullying που είχε δεχθεί αλλά και την επαγγελματική του πορεία.

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της Ζωής Κρονάκη για το bullying που δέχθηκε ο γιός της.

«Έχω δεχθεί πολλές φορές bullying, με έδερναν στις σκάλες του σχολείου – τέσσερα, πέντε παιδιά – επειδή ήμουν μαυριδερός, πολύ κοντός και αδύνατος. Ήμουν λίγο διαφορετικός. Είναι σκληρός ο κόσμος των παιδιών και με αγχώνει αυτό. Μπορεί να είναι και χειρότερα στις μέρες μας. Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να κάνουμε δύο ανθρώπους που θα κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ό,τι τον κάναμε εμείς» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός.

Για τη δουλειά του λέει: «Έχει τύχει να φωτογραφήσω πολύ γνωστό τραγουδιστή που έβριζε όλους γύρω του. Του είπα “θα σηκωθώ να φύγω αν το συνεχίσεις” και το έκοψε. Είναι δύσκολοι οι Έλληνες celebrities. Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές να κάνω ακραίο ρετούς αλλά αρνούμαι. Υπάρχουν τέσσερα άτομα τα οποία δε θα φωτογραφίσω».

Χριστίνα Αλούπη: «Σε μια φωτογράφιση με είπαν χοντρή - Έμεινα κάτω από το πάπλωμα δύο ημέρες» (video)

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, το γάμο της και την εμφάνισή της. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της γιού της.

«Έχουμε εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα, το πιο δύσκολο ήταν η ξαφνική απουσία του μπαμπά των παιδιών. Όταν είπα στα παιδιά πως ο μπαμπάς θα πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική λόγω δουλειάς, ο μικρός δεν μπορούσε να το δεχτεί.

Το κομμάτι της συντροφικότητας είναι πολύ σχετικό, πρέπει να είσαι ήρεμος για να το απολαύσεις. Έχω συνηθίσει την απόσταση με τον άντρα μου πλέον και είμαι εντάξει με αυτό. Το σεξ σε έναν γάμο παίζει σημαντικό ρόλο αλλά όχι με την έννοια της πράξης. Αν χαθεί το σεξ, το ζευγάρι απομακρύνεται», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Για τις φήμες του χωρισμού με την έλευσή της στην Ελλάδα, η Χριστίνα Αλούπη απάντησε: «Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα υπήρξαν σχόλια ότι χώρισα, το περίμενα ότι θα συμβεί. Όσο λείπει ο άντρας μου, μεγαλώνω μονή μου τα παιδιά, δεν είναι καθόλου εύκολο, καλείσαι να είσαι και μαμά και μπαμπάς».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Αλούπη ανέφερε: «Δε νιώθω όμορφη, δεν το ένιωθα ούτε παλιότερα, απλά λέω “καλά κρατιέμαι”. Έχω περάσει περιόδους που δε μου άρεσε καθόλου η μύτη μου, ήθελα να την κρύβω. Σε μία φωτογράφιση που πήγα με είπαν χοντρή, στεναχωρήθηκα πολύ, έμεινα κάτω από το πάπλωμα 2 ήμερες.

Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν “χαζή, ξανθιά, όμορφη” και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο. Άμα κάποιος θέλει να σε περάσει για χαζή ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share