Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Ζωή Κρονάκη: «Ο γιος μου δέχτηκε bullying από ένα παιδί - Όταν το είπα στην δασκάλα ήρθε την επόμενη ημέρα χτυπημένο» (video)

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την γνωστή παρουσιάστρια

5 Φεβρουαρίου 2024 18:44
Συγκλονίζει η Ζωή Κρονάκη: «Ο γιος μου δέχτηκε bullying από ένα παιδί - Όταν το είπα στην δασκάλα ήρθε την επόμενη ημέρα χτυπημένο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή της στην ΕΡΤ, τον σύζυγό της που γνώρισε με… προξενιό, αλλά και το bullying που δέχθηκε ο γιος της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Θέμη Κανέλλου για το bullying που δέχτηκε από γνωστή τραγουδίστρια.

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Έμεινα έγκυος στους 8 μήνες της γνωριμίας μας. Από τον πρώτο μήνα αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια και να γίνουμε γονείς. Ήταν ένα «προξενιό» που έγινε από μια κοινή γνωστή», είπε αρχικά η Ζώη Κρονάκη.

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα και τα παιδιά της, η Ζωή Κρονάκη σημείωσε: «Η κόρη μου είναι 13 ετών, κάνει πρωταθλητισμό. Ο γιος μου είναι 9 χρονών, είναι πιο ευαισθητούλης. Προσπαθούμε οικογενειακώς να τον δυναμώσουμε. Κάποια στιγμή στο νηπιαγωγείο μου είπε πως ένα αγόρι τον ενοχλεί. Εγώ απευθύνθηκα στη δασκάλα και την επόμενη μέρα το παιδί ήρθε με ένα hansaplast στο κεφάλι. Είπα στον σύζυγό μου να πάει να το διαχειριστεί, γιατί εγώ δε ήξερα πώς».

Χριστίνα Αλούπη: «Σε μια φωτογράφιση με είπαν χοντρή - Έμεινα κάτω από το πάπλωμα δύο ημέρες» (video)

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η δημοσιογράφος μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα, το γάμο της και την εμφάνισή της. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της γιού της.

«Έχουμε εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα, το πιο δύσκολο ήταν η ξαφνική απουσία του μπαμπά των παιδιών. Όταν είπα στα παιδιά πως ο μπαμπάς θα πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική λόγω δουλειάς, ο μικρός δεν μπορούσε να το δεχτεί.

Το κομμάτι της συντροφικότητας είναι πολύ σχετικό, πρέπει να είσαι ήρεμος για να το απολαύσεις. Έχω συνηθίσει την απόσταση με τον άντρα μου πλέον και είμαι εντάξει με αυτό. Το σεξ σε έναν γάμο παίζει σημαντικό ρόλο αλλά όχι με την έννοια της πράξης. Αν χαθεί το σεξ, το ζευγάρι απομακρύνεται», είπε αρχικά η Χριστίνα Αλούπη.

Για τις φήμες του χωρισμού με την έλευσή της στην Ελλάδα, η Χριστίνα Αλούπη απάντησε: «Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα υπήρξαν σχόλια ότι χώρισα, το περίμενα ότι θα συμβεί. Όσο λείπει ο άντρας μου, μεγαλώνω μονή μου τα παιδιά, δεν είναι καθόλου εύκολο, καλείσαι να είσαι και μαμά και μπαμπάς».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Αλούπη ανέφερε: «Δε νιώθω όμορφη, δεν το ένιωθα ούτε παλιότερα, απλά λέω “καλά κρατιέμαι”. Έχω περάσει περιόδους που δε μου άρεσε καθόλου η μύτη μου, ήθελα να την κρύβω. Σε μία φωτογράφιση που πήγα με είπαν χοντρή, στεναχωρήθηκα πολύ, έμεινα κάτω από το πάπλωμα 2 ήμερες.

Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν “χαζή, ξανθιά, όμορφη” και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο. Άμα κάποιος θέλει να σε περάσει για χαζή ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share