Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ο γιος της – Οι ώρες αγωνίας μέσα από τις αναρτήσεις της

Εικόνες σοκ!

24 Απριλίου 2023 15:31
Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ο γιος της – Οι ώρες αγωνίας μέσα από τις αναρτήσεις της
Από Ανθή Κουρεντζή

Δύσκολες ώρες διανύει η ηθοποιός Χριστίνα Αλούπη καθώς ο γιος της νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο. Με αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram η ίδια η ηθοποιός ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την πορεία της νοσηλείας του. Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη με την κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου.

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ο γιος της – Οι ώρες αγωνίας μέσα από τις αναρτήσεις της

Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο με τον γιο της

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου ανέβασε φωτογραφία να κρατά το χεράκι του γιου της αναφέροντας πως νοσηλεύεται 4 μέρες στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Κυριακής η γνωστή ηθοποιός, φανερά ταλαιπωρημένη, με νέα ανάρτηση ενημέρωσε πως παραμένει για 5η ημέρα στο νοσοκομείο και στο πλευρό τους γιου της, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για τον λόγο που νοσηλεύεται ο μικρός της. Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες πληροφορίες ο μικρός της ανέβασε υψηλό πυρετό που δεν υποχωρούσε και έπρεπε να νοσηλευτεί για παρακολούθηση.

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Χριστίνα Αλούπη: Στο νοσοκομείο ο γιος της – Οι ώρες αγωνίας μέσα από τις αναρτήσεις της

Όσα είχε πει η Χριστίνα Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη

Η Χριστίνα Αλούπη η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε επιστρέψει από την Αμερική στην Ελλάδα, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την δύσκολη περίοδο που πέρασε και την έκανε να αναθεωρήσει: «Νιώθω τέλεια, όχι ότι δεν έχω εγώ προβλήματα ή δεν συμμερίζομαι τα προβλήματα του κόσμου αλλά ξέρεις κάτι;

Η υγεία έχει σημασία. Ξυπνάω το πρωί; Είμαι καλά; Είμαι υγιής; Είναι τα παιδιά μου καλά; Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Θα τα βρούμε όλα τα άλλα, θα τα λύσουμε» είπε δηλώσει η Χριστίνα Αλούπη.

Αγωνία για την Ελένη Χατζίδου: Ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από την εκπομπή! «Χρειάστηκε να...» - Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου

Κανονικά εμφανίστηκε στο Breakfast@Star το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η Ελένη Χατζίδου, στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου. Η παρουσιάστρια, η οποία ήταν άρρωστη τις προηγούμενες ημέρες, καλημέρισε κανονικά το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ένιωσε αδιαθεσία και δεν επέστρεψε στον «αέρα», με τον Ετεοκλή Παύλου να ενημερώνει τον κόσμο, λέγοντας:

«Εδώ είμαστε και πάλι! Να ενημερώσω πως η Ελένη μου, η Ελένη μας είχε μια αδιαθεσία, χρειάστηκε να βγει για λίγο έξω να χαλαρώσει, να πάρει τις ανασούλες της. Μπορεί να μπει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε κάποιο ζώδιο. Αυτά είναι παιδιά, live εκπομπή είναι, συμβαίνουν αυτά σε όλους».

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Ελένη Χατζίδου για Έλληνα τραγουδιστή: «Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στο...»

Μια τραγική εμπειρία είχε στο παρελθόν η Ελένη Χατζίδου, η οποία με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star», αποκάλυψε τη δική της πολύ δυσάρεστη στιγμή με τραγουδιστή, τον οποίο -όπως είπε- θαύμαζε πολύ μέχρι τότε.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο μίλησε ο Θάνος Πετρέλης για περιστατικά που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής πορείας του.

Τότε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για ένα περιστατικό που συνέβη σ' εκείνη: «Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου και ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω».

«Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει. Δεν το συζητάμε ότι μπορεί να το ξανακάνει. Γι΄αυτόν μπορεί να μην έγινε και τίποτα», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share