Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θύμα απάτης η Σία Κοσιώνη: «Απατεώνες!!!!...» - Το οργισμένο μήνυμα στα social media

Η έκκληση της παρουσιάστριας

22 Ιανουαρίου 2024 21:42
Θύμα απάτης η Σία Κοσιώνη: «Απατεώνες!!!!...» - Το οργισμένο μήνυμα στα social media
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συχνό φαινόμενο έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ξεπηδούν ψεύτικοι λογαριασμοί, που χρησιμοποιούν διάσημα πρόσωπα για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Σία Κοσιώνη, από επιτήδειους, οι οποίοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα. Με την ευκαιρία, δείτε την τρυφερή φωτογραφία της παρουσιάστριας με τον γιό της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος το απόγευμα της Δευτέρας 22/1 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για μια διαδικτυακή διαφήμιση που χρησιμοποιεί το όνομά της για ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
Ενημερώθηκα για μια διαδικτυακή διαφήμιση ενός δήθεν σκευάσματος αδυνατίσματος «W-loss», η οποία όχι μόνο χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα μου, αλλά και τη φωνή μου -ναι, εκεί έχει φτάσει η τεχνολογία- για να παραπλανήσει. Προφανώς και δεν έχω καμία σχέση με αυτό και θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Αλλά, αυτό που προέχει, είναι να ΜΗΝ τα αγοράσει και κυρίως να ΜΗΝ τα καταναλώσει κανείς. Υπάρχει και σχετική προειδοποίηση του ΕΟΦ», έγραψε στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη.

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η Σία Κοσιώνη χορεύει μάγκικο ζεϊμπέκικο και «γκρεμίζει» την πίστα (video)

Έχουμε συνηθίσει τη Σία Κοσιώνη στο να αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας εδώ και 15 χρόνια το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με επιτυχία, όμως πολλές φορές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό εαυτό της, που ρέπει προς τη διασκέδαση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη ζωή, βρίσκοντας ευκαιρία να... το χαίρεται, όποτε υπάρχει χρόνος να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση, με την ίδια να απαθανατίζεται μια μέρα σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η... μαγκιόρα Σία

Πρόκειται για εικόνες, που φυσικά δε βλέπουμε στην καθημερινότητά της, είτε στο σταθμό όπου εργάζεται είτε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει ως κοινό σημείο αγάπης το γιο τους, Δήμο, και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η εκπομπή «Αταίριαστοι» είχε δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, με άπαντες να εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις της Κοσιώνη, σε έναν χορό που θα ζήλευε και... ο πιο «βαρύς» άνδρας.

Δείτε το βίντεο:

Τα είπε έξω από τα δόντια η Σία Κοσιώνη: Απαντά για την κόντρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ως την καλύτερη και ταυτόχρονα χειρότερη στιγμή σε δελτίο ειδήσεων χαρακτήρισε η Σία Κοσιώνη την κόντρα της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης: Η κρυφή συμφωνία Σίας Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη: Ο όρος που έβαλαν για τη σχέση τους πριν παντρευτούν

«Η κόντρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η χειρότερη και η καλύτερη μαζί στιγμή σε δελτίο ειδήσεων. Αν και δεν είναι σωστό να γινόμαστε εμείς είδηση, αλλά δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θέμα και επίσης βγήκαν κάποια πολύ χρήσιμα συμπεράσματα».

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει αναφερθεί και άλλες φορές στο ατυχές περιστατικό, όπως στην εκπομπή «Προσωπικά».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share