Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Τάσος Τρύφωνος για το θάνατο της μητέρας του: «Αν μας βλέπει από ψηλά, θα χαμογελά»

«Ήταν η καλύτερη παρηγοριά και «βάλσαμο» στον πόνο μας»

12 Ιανουαρίου 2024 08:13
Συγκινεί ο Τάσος Τρύφωνος για το θάνατο της μητέρας του: «Αν μας βλέπει από ψηλά, θα χαμογελά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανάρτηση για το θάνατο της μητέρας του έκανε ο Τάσος Τρύφωνος και συγκίνησε, αναφέροντας πως, αν τους βλέπει από ψηλά, θα χαμογελά.

Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε το θλιβερό γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας του να τον κρατά αγκαλιά, όταν εκείνος ήταν ακόμα μωρό, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας, να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς… Έφυγες τη μέρα του φωτός που λένε ότι είναι ανοιχτά τα επουράνια. Αντίο μανούλα ❤️. Θα σ’ αγαπώ για πάντα».

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) ο Τάσος Τρύφωνος επανήλθε με νέα του ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες που έσπευσαν να του στείλουν τα συλλυπητήρια μηνύματά τους μετά τον χαμό της μητέρας του.

«Ο πατέρας μας, η αδελφή μου κι εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης μετά την ξαφνική απώλεια της Αντρούλλας μας. Ήταν η καλύτερη παρηγοριά και «βάλσαμο» στον πόνο μας.

Αν μας βλέπει από ψηλά θα χαμογελά με όλη αυτή την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο της», γράφει ο Τάσος Τρύφωνος στη λεζάντα της οικογενειακής φωτογραφίας που επέλεξε να ανεβάσει.

Τάσος Τρύφωνος: «Το βρήκα φυσιολογικό» - Η αποκάλυψη για τη συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/12 ο Τάσος Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην συνέντευξη που του είχαν παραχωρήσει στο παρελθόν ο πατέρας Αντώνιος με την πρεσβυτέρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως υπήρχε στενός τους συνεργάτης που επέμενε να μπει στην εκπομπή το Ιban για να μπορεί ο κόσμος να καταθέτει χρήματα.

Παράλληλα, νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, μετά τις έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας και της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

«Η συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα ήταν πριν 3-4 χρόνια… Πήγα στην δομή στον Κολωνό, εκεί που είναι το κυρίως κτήριο. Εγώ γενικά είμαι λίγο καχύποπτος με όλα αυτά αλλά ο συγκεκριμένος είχε πάντα ένα πολύ καλό προφίλ.

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση αλλά το βρήκα φυσιολογικό, είναι ότι ένας συνεργάτης του, επέμενε και πριν την οπτικογράφηση και μετά για το μοντάζ να μπει το Iban για να κάνει ο κόσμος δωρεές. Αλλά εντάξει, το βρήκα φυσιολογικό» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Να σου πω τι με στενοχωρεί και με φοβίζει; Δεν θα είναι ωραίο για την κοινωνία, ο κόσμος να χάσει αυτό το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, γιατί είναι τόσες οι δομές και τα ιδρύματα. Τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Και φυσικά μένει να δούμε, αν όλα όσα ακούγονται, ευσταθούν. Πάντως είναι πολύ λυπηρή και στενάχωρη η κατάσταση» κατέληξε ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share