Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Κώστας Σλούκας: Οι τρυφερές ευχές στην εγκυμονούσα σύζυγό του – «Το άλλο μου μισό»

Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

11 Ιανουαρίου 2024 09:27
Συγκινεί ο Κώστας Σλούκας: Οι τρυφερές ευχές στην εγκυμονούσα σύζυγό του – «Το άλλο μου μισό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μερικά πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια θέλησε ο Κώστας Σλούκας να ευχηθεί χρόνια πολλά στην εγκυμονούσα σύζυγό του και συγκίνησε, χαρακτηρίζοντάς την «το άλλο μου μισό».

Η σύζυγος του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μαρία Δαρσινού, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, είχε τα γενέθλιά της την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Ο Κώστας Σλούκας λοιπόν, θέλοντας να εκφράσει και δημόσια την αγάπη του προς το πρόσωπό της, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της από διάφορες εξόδους τους και έγραψε,

«10 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη μέρα για μένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου. Η γυναίκα που θα με στιγμάτιζε. Η γυναίκα που βρισκόταν από πάντα βαθιά στα όνειρά μου. Η καλύτερη μαμά για τα παιδi;a μου αλλά και η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσε η μοίρα να επιφυλάσσει για μένα. Με 2 λέξεις το άλλο μισό μου, τόσο απλά. Χρόνια σου πολλά».

Δείτε την ανάρτηση

Ο μπασκετμπολίστας θα γίνει μπαμπάς ξανά

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Κώστας Σλούκας ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account του πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Στις 29 Δεκεμβρίου δύο ημέρες πριν την εκπνοή του χρόνου ανέβασε στο προφίλ του ένα βίντεο με μία τούρτα που έγραφε «Coming 2024» και είχε δίπλα σημαιάκια που αποκάλυπταν το φύλο του μωρού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share