Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Τα είπε όλα με 4 λέξεις: Ο Πάριος απάντησε στη δήλωση του Οικονομόπουλου όπως δεν περίμενε κανείς

Έξω από τα δόντια

4 Ιανουαρίου 2024 13:42
Τα είπε όλα με 4 λέξεις: Ο Πάριος απάντησε στη δήλωση του Οικονομόπουλου όπως δεν περίμενε κανείς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Γιάννης Πάριος, είναι γνωστό πως σπανίως χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Instagram και όταν το κάνει, συνήθως περιορίζεται σε αναρτήσεις που αναφέρονται στην κυκλοφορία νέων τραγουδιών του ή σε επερχόμενες συναυλίες.

Γιάννης Πάριος: Ο λόγος της αλλαγής

Παρόλα αυτά, πρόσφατα έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου στα stories του. Στο βίντεο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Πάριο και τη φωνή του. “Για εκείνον που δεν κρύβω ποτέ τον θαυμασμό μου και την αγάπη μου είναι ο Γιάννης Πάριος”, δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Σαν απάντηση, ο αγαπημένος τραγουδιστής σχολίασε: “Γεια σου ρε Νικόλα”.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Τα είπε όλα με 4 λέξεις: Ο Πάριος απάντησε στη δήλωση του Οικονομόπουλου όπως δεν περίμενε κανείς

"Χειροκρότημα" Βελόπουλου στον Οικονομόπουλο: «Εύγε για την διαφωνία του περί τεκνοθεσιας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!» (photo)

Το "χειροκρότηα" του Κυριάκου Βελόπουλου εξασφάλισε ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά τις δηλώσεις του περί τεκνοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

"Χειροκρότημα" Βελόπουλου στον Οικονομόπουλο

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ο Κυριάκος Βελόπουλος "έγβαλε το καπέλο" στον Νίκο Οικονομόπουλο και έγραψε τρα εξής:

«Οι "δικαιωματιστές" είναι εκείνα τα... "δίποδα" που μπορούν να διαφωνούν ελεύθερα, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να φιμωνονται όταν διαφωνούν μαζί τους! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ! Πάει ο Βολταίρος, στον Οικονομόπουλο θα "κολλούσαν";Εν κατακλείδι...εύγε στον Οικονομόπουλο για την διαφωνία του περί τεκνοθεσιας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!!! #βελοπουλος»

«Να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου!» - Η αισχρή ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη (photo)

Μία αισχρή ανάρτηση έκανε στο X (πρώην Twitter) ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε χθες ο ηθοποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης του είπε γελώντας: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»;

Η αισχρή ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Σήμερα, ήρθε η αισχρή απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου γράφοντας: «Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδη μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για... πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου !Αλήθεια πήγε στρατό;Γυαλισε τα πόμολα;»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share