Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Δημήτρης Κόκοτας: «Νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι εδώ, κάθε πρωί μιλάω μαζί του και με τη μάνα μου»

«"Είσαι τρελός αγόρι μου;" θα μου πεις. Ε ναι, είμαι αλλά δεν τρέχει τίποτα»

28 Δεκεμβρίου 2023 22:19
Συγκινεί ο Δημήτρης Κόκοτας: «Νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι εδώ, κάθε πρωί μιλάω μαζί του και με τη μάνα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN και συγκίνησε μιλώντας για τους γονείς του. «Νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι εδώ, κάθε πρωί μιλάει μαζί του και με τη μάνα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κόκοτας εξομολογήθηκε πως «ο πατέρας μου έχει τραγουδήσει εκπληκτικά τραγούδια. Σε συναυλίας που έχουμε παίξει μαζί, είτε στους κήπους του Μεγάρου είτε στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης, είχα συμπεριλάβει την Ανεμώνα και την Πορσελάνη. Ήταν από τα τραγούδια μου που του άρεσαν πραγματικά πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ήταν τα αγαπημένα του, αλλά το θέμα είναι ότι του άρεσαν». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή του για το περιστατικό με την εταιρεία που είχε προσεγγίσει τον πατέρα του.

«Γιατί ο Σταμάτης είναι πολύ δύσκολος. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δύσκολος, που δύσκολα έλεγε για κάποιο κομμάτι ότι του αρέσει» υπογράμμισε ο τραγουδιστής για να σχολιάσει η Κατερίνα Ζαρίφη πως «μου αρέσει που μιλάς σε ενεστώτα για τον πατέρα σου».

«Ναι, έτσι το νιώθω καλύτερα, Δεν θέλω να το πω διαφορετικά. Με την έννοια του ότι εγώ νιώθω ότι ο πατέρας μου είναι εδώ. Τον τραγουδάω, νιώθω ότι είναι εδώ. Συζητάω και του λέω πράγματα. Κάθε πρωί κατ’ αρχάς μιλάω με την μάνα μου και τον πατέρα μου, «είσαι τρελός αγόρι μου;» θα μου πεις. Ε ναι, είμαι αλλά δεν τρέχει τίποτα» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Κόκοτας στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.

Δεν ήταν μονάχα το τραγούδι: Το πάθος του Σταμάτη Κόκοτα που ελάχιστοι γνώριζαν

Ο Σταμάτης Κόκοτας «βύθισε» την Ελλάδα στη θλίψη με τον χαμό του, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει μείνει στην ιστορία για την υπέροχη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, όπου ήταν ενεργός.

Η πορεία στο τραγούδι άρχισε για εκείνον στο Παρίσι όπου πήγε να σπουδάσει ιατρική όπως ήθελε η οικογένειά του, αλλά κατέληξε να τραγουδά σε καμπαρέ. «Ο πατέρας ήταν γιατρός και η μητέρα τραπεζικός. Εμένα με κέρδισε το τραγούδι».

Ακολούθησε η τηλεόραση, όμως ο Σταύρος Ξαρχάκος είχε άλλα σχέδια για εκείνον και τον έπεισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Εκανα και πολλή τηλεόραση. Δίπλα σε μεγάλους σαν τον Αζναβούρ, τον Ζιλμπέρ Μπεκό κ.ά. Αλλά και στην Ιταλία με τον Τζιάνι Μοράντι. Ελειψα οκτώ χρόνια. Η δουλειά πήγαινε πολύ καλά, ήμουν πανευτυχής, ήθελα να μείνω. Αλλά ο Σταύρος Ξαρχάκος, στον οποίο οφείλω πολλά, με είδε εκεί και μου πρότεινε να γυρίσω στην Ελλάδα. Στη Γαλλία βρήκα και τον Μίκη. Επειτα στην Ελλάδα ήταν να τραγουδήσω ένα έργο του, τελικά το είπε μια άλλη κυρία. Το μπαμ έγινε πράγματι το 1966 με τον Σταύρο και το “Ενα μεσημέρι”. Επειτα το “Ονειρο απατηλό” του Καλδάρα και πόσα ακόμη».

Σταμάτης Κόκοτας σε αυτοκίνητο

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του

Πέρα από το τραγούδι ο Σταμάτης Κόκοτας είχε μεγάλη αδυναμία και στα γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα και οι φωτογραφίες του ως οδηγού αγώνων φιγουράριζαν στα πρωτοσέλιδα. «Μου άρεσε το αυτοκίνητο, η ταχύτητα, έπαιξα όσο ήθελα, τώρα ούτε το καβαλάω». Είχε, όντως, και Ρολς Ρόις; «Βέβαια είχα, την έδωσα. Και άλογα είχα. Εγώ και ο Μπάρλος. Ο Στράτος (σ.σ. Διονυσίου) ακολούθησε πολύ αργότερα. Είχε κάτι λίγα». Εμεινε κάτι απ’ όλα αυτά, αποταμίευσε; «Εντάξει καλά είμαστε, υπάρχουν χειρότερα για να μην αναφέρω τα κατώτατα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share