Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Σταμάτης Κόκοτας: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του που δε φεύγει ποτέ από το πλευρό του (photo)

Σπάνια εμφάνιση!

22 Σεπτεμβρίου 2022 23:23
Σταμάτης Κόκοτας: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του που δε φεύγει ποτέ από το πλευρό του (photo)
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βράχος» στο πλευρό του Σταμάτη Κόκοτα στέκεται η σύζυγός του που δεν φεύγει στιγμή από κοντά του ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Σταμάτης Κόκοτας θέλει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή και να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα.

Ωστόσο στο πλευρό του έχει πάντα την οικογένεια του, τα παιδιά και την σύζυγο του που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έχει παντρευτεί δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε δύο παιδιά, τον δημοφιλή τραγουδιστή, Δημήτρη και την Έλλη ενώ με τη δεύτερη σύζυγό του, την 27χρονη, Μαριάννα.

Η σύζυγος του, της οποίας δεν είναι γνωστό ούτε το όνομά της είναι μια γοητευτική γυναίκα που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον τραγουδιστή.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει βρεθεί στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Κόκοτας.

Δείτε φωτογραφία της

σύζυγος σταμάτη κόκοτα

Αγωνία για τον Σταμάτη Κόκοτα - Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο Σταμάτης Κόκοτας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του.

Σε επικοινωνία δημοσιογράφου της εκπομπής του ANT1, Το Πρωινό, συγγενικό πρόσωπο του Σταμάτη Κόκοτα απάντησε στο προσωπικό του τηλέφωνο. Ο τραγουδιστής είχε δέκατα και ένιωσε έντονη δυσφορία. Αν και είχε κάνει και την τέταρτη δόση του εμβολίου στις αρχές του καλοκαιριού, οι συγγενείς του σκέφτηκαν ότι ίσως είναι κορονοϊός.

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις, αιματολογικές και ακτινολογικές. Σήμερα θα γίνουν υπέρηχοι για να δουν πού οφείλονται τα συμπτώματά του. Στο πλευρό του είναι η σύζυγος και η ανιψιά του.

Ο ίδιος δεν ήθελε να πάρουν αποκλειστική νοσοκόμα γιατί προτιμά να είναι δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share