Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Συγκινεί η ανέκδοτη συνέντευξη της Χαριτίνης Καρόλου: «Μου έτυχαν πολλές ατυχίες, με εγκατέλειψαν»

«Έμεινα στο νοσοκομείο περί τους τρεις μήνες, γονάτισα, πολλοί άνθρωποι με εγκατέλειψαν»

28 Δεκεμβρίου 2023 20:06
Συγκινεί η ανέκδοτη συνέντευξη της Χαριτίνης Καρόλου: «Μου έτυχαν πολλές ατυχίες, με εγκατέλειψαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινεί η ανέκδοτη συνέντευξη της ηθοποιού Χαριτίνης Καρόλου, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά «μου έτυχαν πολλές ατυχίες, με εγκατέλειψαν».

Η ίδια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο φως της δημοσιότητας μία αδημοσίευτη συνέντευξη της ηθοποιού.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ανοίξει το σπίτι της και την καρδιά της στην δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά και είχε μιλήσει για την ζωή της, την φιλική σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της και τα οικονομικά προβλήματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Χαριτίνη Καρόλου: «Πολλοί άνθρωποι με εγκαταλείψανε»

«Δεν θέλω να βλέπω συναδέλφους να μην μπορούν να περπατήσουν καλά. Οπότε έφυγα αξιοπρεπώς και τελείωσε η υπόθεση».

«Να μην πεθαίνει ο ηθοποιός πάνω στο σανίδι. Να πεθαίνει αξιοπρεπώς, στο σπιτάκι του, με την οικογένειά του».

«Υπήρξαν αρκετοί θαυμαστές. Είχα έναν που μου έστειλε 1000 τριαντάφυλλα, όπως βραχιόλια, δαχτυλίδια, τα οποία άλλα τα έχασα, άλλα μου τα κλέψανε, άλλα τα πούλησα για μπορέσω να επιβιώσω. Μου έτυχαν πάρα πολλές ατυχίες μετά τον θάνατο του άνδρα μου. Το 1997 έφυγε ξαφνικά και εγώ έμεινα εκτεθειμένη τελείως».

«Είχα εγγυηθεί σε ένα δάνειό του που είχε πάρει για ένα σίριαλ, αυτό το σίριαλ ήταν να γίνει για 40 επεισόδια και στα 10 σταμάτησε και μετά από λίγο πεθαίνει και έμεινα εγώ εκτεθειμένη προς την τράπεζα. Και μου πήρε η τράπεζα το σπίτι, έζησα έναν πλειστηριασμό, αλλεπάλληλα δικαστήρια, τράπεζες να με κυνηγάνε. Έχασα χρυσαφικά πάρα πολλά. Τρεις μήνες πριν από τον πλειστηριασμό υπήρξα θύμα ενός πολύ σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Έμεινα στο νοσοκομείο περί τους τρεις μήνες, γονάτισα, πολλοί άνθρωποι με εγκατέλειψαν. Ανακάλυψα ότι είχα τέτοια δύναμη που κατάφερα και τα ξεπέρασα όλα. Είπα στον εαυτό μου πρέπει να αντέξεις και άντεξα. Ο Θεός τα βάσανα στους δυνατούς τα δίνει γιατί στους αδύναμους δεν έχει εμπιστοσύνη».

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κάναμε πολύ καλή παρέα»

«Δεν έκανα καμία σπουδαία καριέρα, έπαιξα 17-18 ταινίες, στο θέατρο έπαιζα συνεχώς».

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κάναμε πολύ καλή παρέα. Όταν πήγα στον θίασό της μου είπε “παιδί μου δεν θα φορέσεις ψηλά τακούνια γιατί δεν είναι ωραίο οι γυναίκες να είναι πιο ψηλές από τους άνδρες. Μετά μου είπε ¨μην φορέσεις κόκκινα γιατί εγώ τι θα φορέσω;”».

«Μου έλεγε τα προσωπικά της, μου είχε ανοιχτεί πολλές φορές. Έπαιζα με τον Παπαμιχαήλ στο θέατρο αλλά δεν ήταν καλές οι σχέσεις τους. Η κατάσταση ήταν τεταμένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share