Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Αποκάλυψε τη σκληρή αλήθεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έβγαλα καρκίνο και δεν έχω κάνει τίποτα»

«Μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κτλ, δεν έχω κάνει τίποτα»

22 Δεκεμβρίου 2023 12:03
Αποκάλυψε τη σκληρή αλήθεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έβγαλα καρκίνο και δεν έχω κάνει τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε τη σκληρή αλήθεια για την υγεία του και εξομολογήθηκε πως έβγαλε καρκίνο, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι μετά από ένα χειρουργείο που έκανε, διαγνώστηκε με καρκίνο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε καμία θεραπεία.

«Έκανα εγχείρηση και έβγαλα καρκίνο. Μου είπε ο γιατρός ότι θέλει χημειοθεραπείες κτλ, δεν έχω κάνει τίποτα. Λέω αντίδραση. Στηρίχθηκα στο ότι έφυγε ο γιατρός μου από το Κρατικό νοσοκομείο, πήγα να τον βρω, είχε έρθει καινούργιος, μου λέει “θα γίνει αυτό, κι αυτό”. Δεν έχω κάνει τίποτα. Είναι η νοοτροπία. Λέω τη νοοτροπία. Κρύωμα παθαίνω και λέω μέσα μου ότι έγινε μετάσταση. Φεύγει το κρύωμα, λέω είμαι καλά, είναι μια νοοτροπία…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το απόσπασμα στο 3.29:

«Το κάνω γιατί έχω ανάγκη...» - Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δάκρυσε για την οικονομική του κατάσταση (video)

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12), όπου «λύγισε» για τις δυσκολίες του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει το παρελθόν. «Είναι μια αποτυχία οικονομική, που είχα. Κακώς την πάτησα και πάλι από τον καλοπαιδισμό μου. Χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε ζήτησα τον λογαριασμό.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «20 του μήνα είμαι άφραγκος! Πως θα πληρώσω το ενοίκιό μου;» (video)

Είπα θα το πιώ το πικρό το ποτήρι ετούτο, αφού επέλεξα, το ήπια, έμεινα άπολις, έμεινα που την κεφαλήν κλίναι, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του αδελφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά, δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ, δεν είχα τη δυνατότητα, όλα μου τα κατακρατούσαν, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη, η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές, άστο!».

Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη συμμετοχή του στο «Super Κατερίνα»

«Εγώ θα πάω στο τώρα, γιατί πιστεύω ότι και το τώρα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο. Περνάς ωραία εκεί πέρα; Καταπληκτικό ήταν αυτό που ρώτησες. Περνάω πάρα πολύ καλά. Αφού ξυπνάω το πρωί και λέω "τι ώρα είναι; Όχι ρε γαμώτο, σε μιάμιση ώρα θα είμαι εκεί"», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσπώντας στα γέλια.

«Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα. Αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω, το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη, γιατί δεν έχω κανέναν πόρο. Και δεν μπορώ να έχω κανέναν πόρο, παρά μόνο όσα επιτρέπονται να βάλω σε μια τράπεζα, γιατί τα υπόλοιπα μου τα παίρνει. Και το κάνω γι’ αυτό...», ανέφερε στη συνέχεια.

«Αν είχα στοιχειώδη χρήματα, δε θα το έκανα. Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη, αλλά η ανάγκη μου δεν υπερβαίνει την αξιοπρέπειά μου. Αν νιώσω ότι με καταπιέζουν, ότι δε με αφήνουν να εκφραστώ ή μου φέρονται υποτιμητικά, θα ανοίξω την πόρτα και θα φύγω», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share