Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Μαθεύτηκε μετά από 30 χρόνια: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός είναι ξάδερφος του Γιάννη Μπέζου

Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα

14 Δεκεμβρίου 2023 13:58
Μαθεύτηκε μετά από 30 χρόνια: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός είναι ξάδερφος του Γιάννη Μπέζου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

30 χρόνια μετά την πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία μαθεύτηκε ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει έναν πασίγνωστο ηθοποιό για ξάδερφο. Για ποιον πρόκειται;

«Έκανα μεταγλωττίσεις γιατί τα λεφτά από το θέατρο δεν έφταναν. Κάποιοι συνάδελφοι το υποτιμούσαν. Διευθυντής καναλιού έδωσε οδηγία να κάνω τον Δρακουμέλ τόσο κακό που να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος. Αν παίρνουν ηθοποιούς με βάση τους followers κακό του κεφαλιού τους. Χωρίς προσόντα, ποιοι θα τους δουν; Θα φύγω από τη δουλειά από μόνος μου, όταν θα νιώσω ότι το σώμα μου και το μυαλό μου δεν είναι αυτό που πρέπει. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για τις βιντεοταινίες, είχαν τεράστια επιτυχία, γιατί να ντραπώ;», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής. Παράλληλα, δείτε την εξομολόγησή του για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Τάσος Κωστής είπε στη συνέχεια: «Με την Έλντα Πανοπούλου δεν μιλάμε. Μετά το Ρετιρέ δεν ξανασυναντηθήκαμε, παρά μόνο μια φορά στο θέατρο. Με τον Γιάννη Μπέζο, παρόλο που είμαστε ξαδέρφια, δεν μιλάμε και πολύ. Εντάξει, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα. Μου λένε να πάω να περάσω κάστινγκ, αλλά δεν πάω. Δεν μπορώ να περνάω από κάστινγκ για να δουν αν κάνω ή όχι. Γιατί να κάνω κάστινγκ; Να δουν τι; Αφού μέχρι σήμερα παίζω, άρα δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα».

Είπε τα πάντα μέσα σε 10 λέξεις ο Γιάννης Μπέζος: «Αν μπορώ να συμβουλεύσω του νέους, θα έλεγα να μην...»

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα και είπε τα πάντα μέσα σε 10 λέξεις στη συμβουλή του για τους νέους.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για την πορεία του στο θέατρο και στην μικρή οθόνη, έκανε τη δική του κριτική για την πρόγραμμα της τηλεόρασης και τις εκπομπές που καθημερινά αναπαράγουν αποσπάσματα η μίας της άλλης. Με την ευκαιρία, δείτε τη θέση που πήρε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Αν μπορώ να συμβουλεύσω του νέους, που δεν συμβουλεύω και ποτέ, θα έλεγα να μην χάνουμε τον χρόνο μας. Μην αφήνουμε τον χρόνο να περνάει και τον σπαταλάμε σε ανοησίες. Φυσικά και θα υπάρχου ελαφρές στιγμές γιατί πρέπει να υπάρχουν, είναι μέσα στη ζωή, αλλά όχι να μας χαρακτηρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε επίσης: «Φοβόμαστε τι θα γράψει ο κάθε βλαξ στο διαδίκτυο. Είναι γελοία όλα αυτά!» - Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος (Video)

Και έφερε ως παράδειγμα: «Είναι όπως η ελληνική τηλεόραση, η οποία είναι μια σαχλαμάρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στιγμή το χειρότερο είναι ότι συνηθίζεις σε αυτό».

«Το χειρότερο είναι ότι μας αρέσει. Η τηλεθέαση είναι πρόσκαιρη. Βλέπω κάτι αλλά δεν του δίνω σημασία, μετά από λίγο αποτελεί παρελθόν ξεχασμένο. Η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται χρήμα και υπομονή. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα κλίμα που θα σε ακολουθήσει ο άλλος από την μία μέρα στην άλλη», σχολίασε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share