Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

«Χαλί να τον πατήσουν» οι κόρες του: Οι δίδυμες του Σάκη Τανιμανίδη έβαψαν τα νύχια των ποδιών του (photo)

Δε τους χαλάει χατήρι

2 Δεκεμβρίου 2023 09:09
«Χαλί να τον πατήσουν» οι κόρες του: Οι δίδυμες του Σάκη Τανιμανίδη έβαψαν τα νύχια των ποδιών του (photo)
Από Εύη Κουρίδου

Την απόλυτη ευτυχία ζει ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τη γέννηση των δίδυμων κορών του, που έχει αποκτήσει με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία από τη νέα δραστηριότητα της Αριάνας και της Φιλίππας με «μοντέλο» τον μπαμπά τους. Τα κορίτσια λοιπόν, αποφάσισαν αυτή την φορά να βάψουν τα νύχια του μπαμπά τους.

Δείτε ακόμα: «Χαμογέλα μπαμπά» - «Χαμογελάω αγάπη μου»: Το τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης, που σε χαλάει χατήρια στις δίδυμες, δεν τους αρνήθηκε και έκατσε να του βάψουν τα νύχια των ποδιών του με μπλε γκλίτερ απόχρωση.

Οι κόρες του Σάκη Τανιμανίδη έβαψαν τα νύχια των ποδιών του

Τεράστιο με εσωτερική σκάλα: Αυτό είναι το νέο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα (Video)

Το νέο σπίτι τους με τον Σάκη Τανιμανίδη έδειξε η Χριστίνα Μπόμπα και όπως είδαμε από το βίντεο είναι τεράστιο και με εσωτερική σκάλα.

Όλο το καλοκαίρι που πέρασε η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν μετακομίσει προσωρινά στην Αντίπαρο μαζί με τις κόρες τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του σπιτιού τους. Παράλληλα, αυτή είναι η άγνωστη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με πασίγνωστο μοντέλο.

Ωστόσο έχει φτάσει Νοέμβριος και όπως φαίνεται το σπίτι τους στην Αθήνα δεν είναι ακόμη έτοιμο. Η γνωστή Influencer επισκέφτηκε σήμερα το υπό κατασκευή διαμέρισμά της για να μας δείξει την εξέλιξη της ανακαίνισης.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα βίντεο στα Instagram Stories της, δείχνοντας το μεγάλο σαλόνι αλλά και το χολ του καινούργιου της σπιτιού, γράφοντας «Είμαστε στην τελική ευθεία».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share