Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Χριστίνα είναι 35 ετών, ενώ ο Σάκης...: Η διαφορά ηλικίας Τανιμανίδη - Μπόμπα!

Για πόσα χρόνια την περνάει ο παρουσιαστής

21 Μαρτίου 2023 08:56
Η Χριστίνα είναι 35 ετών, ενώ ο Σάκης...: Η διαφορά ηλικίας Τανιμανίδη - Μπόμπα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η αγαπημένη του.

«Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε», είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα.

Περίπου 3 χρόνια μετά την γνωριμία τους, παντρεύτηκαν στο αγαπημένο τους νησί στην Σίφνο. Πριν από αυτό βέβαια, η Χριστίνα είχε ακολουθήσει τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο ενώ παραιτήθηκε και από τη δουλειά της.

Το 2020 το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα κοριτσάκια του. Μάλιστα, είχαν αποκαλύψει τις δυσκολίες που πέρασαν για να κάνουν παιδιά, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογήθηκε πως απέκτησαν τις μπεμπούλες τους με εξωσωματική!

Η διαφορά ηλικίας Μπόμπα - Τανιμανίδη

Σύμφωνα με το διαδίκτυο η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε το 1988 άρα είναι 35 ετών, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και είναι 41 ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share