Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Ποιος είσαι ρε μαγκάκο;»: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Fipster

«Ποιος σε έβαλε σε αυτή τη θέση; Κακοποιητική και άτεχνη συμπεριφορά»

17 Νοεμβρίου 2023 14:30
«Ποιος είσαι ρε μαγκάκο;»: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Fipster
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Fipster, ρωτώντας με έντονο ύφος «ποιος είσαι ρε μαγκάκο;» για ένα σκηνικό που σημειώθηκε στο Fame Story. Λίγο νωρίτερα, ο γνωστός παρουσιαστής «πάγωσε» το πλατό με όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχε ο Fipster με τη Μέγκαν στο Fame Story έπειτα από μια έντονη στιγμή που είχαν οι δυο τους στο μάθημα του πρώτου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, φάνηκε να μη συμφωνεί με τον τρόπο που ο γνωστός Youtuber χειρίστηκε την κατάσταση και ξέσπασε.

«Ο τρόπος που το χειρίστηκε ήταν δις κακοποιητικός… Τι λες ρε μεγάλε; Τι λες ρε μαγκάκο; Γιατί αυτό το κορίτσι πάει να βγάλει τα εσώψυχά του και του το απαγορεύεις; Από ποια θέση απαγορεύεις; Ποιος σε έβαλε σε αυτή τη θέση; Η θέση σου είναι να βοηθήσεις τα παιδιά, όχι να τα ξεμπροστιάσεις. Κακοποιητική και άτεχνη συμπεριφορά» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο

Κόλαφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγόρασαν και τον Βασάλο, ψωνίσανε από σβέρκο»

Κόλαφος ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αναφέροντας πως αγόρασαν τον Βασάλο και ψώνισαν από...σβέρκο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε ως προς τις δηλώσεις τόσο της παρουσιάστριας όσο και του πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με το θέμα του budget της εκπομπής.

«Ανάλογα με το πώς πηγαίνει μία εκπομπή – δεν θα πω τη λέξη “νούμερα” γιατί μάλλον έχει απαγορευτεί – μπορεί να χρειαστεί διαμόρφωση του budget. Δεν υπονοώ κάτι για τα νούμερα της Σίσσυς αλλά μπορεί να συμβεί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε στη θέση του τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν θέλω να τον εκθέσω, δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία»

Σε εκείνο το σημείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε το δικό του σχόλιο λέγοντας: «Επειδή τώρα παίζουμε με τις λέξεις. Η Σίσσυ εν ολίγοις είπε δεν είναι “δικιά μου ευθύνη”, είναι αποτέλεσμα των οικονομικών, δεν το αποφασίζω εγώ, δεν το ήξερα, το κανόνισε η εταιρεία που τον πήγε κάπου αλλού. Τέλειωσε εκεί. Έρχεται τώρα η Βαλαβάνη, η γλυκύτατη Ευρυδίκη, και λέει ότι το ξέραμε άρα το συζητάγαμε. Σε έναν βαθμό είναι αντιφατικό σε έναν βαθμό δεν είναι αντιφατικό. Γιατί εγώ σαν εκπομπή μπορώ να μιλάω με τον έναν και τον άλλον. Μπορεί μια εκπομπή να χρειαστεί ενίσχυση και να αλλάξει αυτό με το budget στην πορεία, θεωρητικά και για εν δυνάμει ενίσχυσης».

«Μπορεί ένα Σαββατοκύριακο να αποφάσισε η εταιρεία παραγωγής ή το κανάλι ότι εμείς είμαστε μέχρι εδώ, και εκεί να μην χωράει κάποιος. Μπορεί να είναι δικαιολογία, επειδή δεν σε θέλω, και χρησιμοποιώ το οικονομικό. Γιατί να είναι η Σίσσυ και η κάθε Σίσσυ αυτή που πρέπει να λογοδοτήσει; Αυτό είπε η Σίσσυ και έρχεται η Ευρυδίκη (Βαλαβάνη) να αποκαλύψει ότι εμείς ξέραμε από το καλοκαίρι για κάποια κουβέντα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν υπάρχει budget για τον Αλεξάνδρου και υπάρχει για τον Βασάλο;», ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Το ξεκινήσανε άνευ Βασάλου και άνευ… βασάνου και καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο», είπε το θέμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share