Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Λυπάμαι πολύ! Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει τις σ@ξου@λικές επιλογές. Ο περίγυρός τους ανήκει στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ» - Ξέσπασμα Κωστέτσου για την Πάολα με αφορμή την φιλία στον Μπέο

«Κάπου λίγο να προσέχουμε τι λέμε, γιατί αν εκτιμούσαμε...»

16 Νοεμβρίου 2023 14:19
«Λυπάμαι πολύ! Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει τις σ@ξου@λικές επιλογές. Ο περίγυρός τους ανήκει στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ» - Ξέσπασμα Κωστέτσου για την Πάολα με αφορμή την φιλία στον Μπέο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασμα έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από μία ανάρτησή του για την Πάολα με αφορμή τις δηλώσεις της για την φιλία με τον Μπέο. Η τραγουδίστρια είχε εξηγήσει πως συμφωνεί γενικότερα με τις απόψεις του Δημάρχου Βόλου, ενώ είναι αρνητική στο θέμα της απόκτησης παιδιών από τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Tyler.

«Λυπάμαι πολύ! Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει τις σ@ξου@λικές επιλογές. Ο περίγυρός τους ανήκει στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ»

«Λυπάμαι πολύ γι' αυτή την άτυχη... δήλωση... Ότι τι; Υποστηρίζει κάποιον που βρίζει με τις δηλώσεις του τις σεξουαλικές επιλογές συνανθρώπων μας! Ενώ τόσο η Πάολα όσο και όλες οι άλλες τραγουδίστριες, ο περίγυρός τους, αυτοί που τις επιμελούνται, τις λατρεύουν και κάνουν παρέα από το πρωί μέχρι το βράδυ ανήκουν στην κοινότητα των Λοατκι! Και ξαφνικά τους αποποιείται και γειώνει!

Εντάξει, αγαπάμε Πάολα, αλλά κάπου λίγο να προσέχουμε τι λέμε, γιατί αν εκτιμούσαμε τις ελληνικές παραδόσεις δεν θα σκάγαμε μύτη στις πίστες των μπουζουκιών και στα βιντεοκλίπ και στα βραβεία κλπ ως Μαντόνες, Μπιγιονσέ, JLo, Rihanna, Ariana Grande κλπ, κλπ!!! Ουδείς πιο ξενομανής του Έλληνα!!! Οπότε ας μη μιλάμε για ξενομανία όταν είμαστε βαθιά ξενομανείς! ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! True Story!!!», σημείωσε.

Ξέσπασμα Κωστέτσου για την Πάολα με αφορμή την φιλία στον Μπέο

Βασίλειος Κωστέτσος: «Όλοι θέλουν να το ρουφήξουν με το καλαμάκι. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το νέο αίμα» (Video)

Την άποψή του γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη κλήθηκε να καταθέσει ο Βασίλειος Κωστέτσος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τη ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη. Παράλληλα, για τον Στέφανο Κασσελάκη και την προβολή από τα μέσα ενημέρωσης της σχέσης του με τον Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Πρωινό».

«Ευτυχώς δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις φέτος, γιατί απ’ ό,τι βλέπω από τηλεθέαση πηγαίνουν όλα χάλια δυστυχώς. Δηλαδή τραγικές τηλεθεάσεις στα ριάλιτι και σε όλα αυτά, κάτι 7%. Δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι που θα είχε κακή τηλεθέαση, να επωμιστώ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος στον φακό του ΟΡΕΝ.

Ωστόσο, όταν η ρεπόρτερ θέλησε να τον ρωτήσει για την φετινή τηλεοπτική αποχή της Βίκυς Καγιά, ο γνωστός σχεδιαστής αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. «Μη με ρωτάτε… κάτι άλλο;», αρκέστηκε να πει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Όλοι θέλουν να το ρουφήξουν με το καλαμάκι. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το νέο αίμα»

Σε ερώτηση για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και το γεγονός ότι απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, ο Βασίλειος Κωστέτσος σχολίασε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας ωραίος άνδρας, ένας νέος πολιτικός, νέος στη σκηνή. “Fresh blood”, που λέμε, θέλουν να τον ρουφήξουν όλοι με το καλαμάκι και πουλάει».

«Έχει ένα αστέρι από πάνω του και πουλάει. Δεν φταίει ο Στέφανος για αυτό. Όλοι ασχολούνται μαζί του, γιατί τους πουλάει. Τους ανεβάζει την τηλεθέαση, τους ανεβάζει τα πάντα», κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share