Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κολυμπήσει γυμνός σε παραλία του Μαραθώνα» (video)

Σε μια «διαφορετική» συνέντευξη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του

29 Σεπτεμβρίου 2023 22:48
Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω κολυμπήσει γυμνός σε παραλία του Μαραθώνα» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Μια συνέντευξη διαφορετική από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα παραχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Mad Tv, με αφορμή της επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Σε αυτήν, μάλιστα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά» αποκάλυψε τόσο πως έχει κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνός ενώ παραδέχτηκε πως έχει μπει στον πειρασμό να γκουγκλάρει τον εαυτό του.


«Έχετε κολυμπήσει ποτέ γυμνός;» ήταν η πρώτη ερώτηση στην οποία και ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκρίθηκε ως εξής. «Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια».

«Έχετε κοιμηθεί στο γραφείο;» ήταν η επόμενη ερώτηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Όσον αφορά, δε, πιθανά ψέματα που μπορεί να έχει πει μέχρι σήμερα σε ψηφοφόρους, ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν κάθετος στην κάμερα του Mad Tv. «Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της εναλλακτικής αυτής τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Τέλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε πως δεν έχει ψάξει ποτέ κινητό, παραδέχτηκε πως σε μικρότερη ηλικία είχε παραβιάσει τον κοκ αλλά και πως έχει μπει στη διαδικασία να γκουγκλαρει τον εαυτό του μαζί με τις κόρες του.

«Και τα πιο μεγάλα λόγια κάποτε σβήνουν»: Κυκλοφόρησε το πρώτο προεκλογικό spot του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά (video)

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της καμπάνιας του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως τονίζει, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στην εν λόγω περιοχή και κατοικώντας όλη του τη ζωή στη γειτονιά του Βύρωνα, γνωρίζει καλά την Περιφέρεια και βιώνει τα ίδια προβλήματα με όλους.

Με την ευκαιρία, δείτε το «αλληλοφάγωμα» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών.

«Σαν άνθρωπος που έχει μεγαλώσει μέσα στην Τοπική αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση μεγάλων κρίσεων, ξέρω ότι πολλά από αυτά τα προβλήματα λύνονται. Η Αττική και μπορεί και πρέπει να γίνει ένας τόπος που προσφέρει φροντίδα, προστασία και αξιοπρέπεια. Που προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της και στους επισκέπτες της» δηλώνει.


Επισημαίνει παράλληλα ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σχεδιάσουμε το μέλλον με σοβαρό σχέδιο, με ικανούς ανθρώπους που ξέρουν να προσφέρουν, με ατελείωτη δουλειά και, πάνω από όλα, με πράξεις που φαίνονται στην καθημερινότητα και κάνουν τη διαφορά.

«Αν μου έχει μάθει κάτι η ιστορία, είναι πως και τα πιο μεγάλα λόγια κάποτε σβήνουν. Οι πράξεις ποτέ. Αυτές μένουν. Και οι πράξεις θέλουν ευθύνη. Ο τόπος μας θέλει ευθύνη. Στις 8 Οκτωβρίου ζητάω να μου δώσετε αυτή την ευθύνη. Και είμαι σίγουρος, ότι με τη στήριξή σας, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται βήμα με το βήμα, μέρα με τη μέρα, πράξη με την πράξη για να οδηγήσουμε ξανά τον τόπο μας μπροστά», καταλήγει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share