Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Κόλαφος» ο Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: «Διακινεί σενάρια και τη διαψεύδει ο Πρετεντέρης»

«Την αποκαλώ Έφη, όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη, κι αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση»

22 Σεπτεμβρίου 2023 13:22
«Κόλαφος» ο Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: «Διακινεί σενάρια και τη διαψεύδει ο Πρετεντέρης»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

«Έξω από τα δόντια» απευθύνθηκε στην Έφη Αχτσιόγλου ο συνυποψήφιός της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με ένα νέο του βίντεο στα social media απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να ήταν συνεργάτης του πρωθυπουργού, ενώ αναφέρθηκε και στην Έφη Αχτσιόγλου, λέγοντας ότι «απευθύνθηκα τον Ιούλιο, λίγο μετά την υποψηφιότητά της, στέλνοντας προτάσεις για να βάλει, αν ήθελε, στο πρόγραμμά της». «Δε μου απάντησε ποτέ – είναι δικαίωμά της», συνέχισε. Ταυτόχρονα, κάλεσε όλους να ρίξουν τους τόνους.

«Λυπάμαι που θα μιλήσω στενάχωρα. Όμως η αλήθεια είναι ότι όταν έβαζα υποψηφιότητα, δεν φανταζόμουν ότι, δύο μέρες πριν από τις εκλογές, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει τόσο. Κρατιέμαι πίσω όλη αυτή την εβδομάδα επίτηδες, γιατί δε θέλω να δίνω τροφή σε όλη αυτή την ένταση.

Στηρίζω τη συναγωνίστριά μου δημόσια, ακούω “δε με στήριξες”. Βλέπω κάθε βίντεό της να στρέφει τα βέλη της σ’ εμένα, λες και εγώ είμαι ο Μητσοτάκης. Την αποκαλώ Έφη, όπως τον Αλέξη τον αποκαλώ πάντα Αλέξη, κι αντί για χέρι φιλίας το θεωρεί υποτίμηση. Βλέπω να διακινεί σενάρια, ότι ήμουν συνεργάτης του Μητσοτάκη, και ποιος τη διαψεύδει; Ο Γιάννης Πρετεντέρης!

Είμαι αναγκασμένος να πω ότι στην Έφη Αχτσιόγλου απευθύνθηκα τον Ιούλιο, λίγο μετά την υποψηφιότητά της, στέλνοντας προτάσεις για να βάλει, αν ήθελε, στο πρόγραμμά της. Να συνδράμω. Να συζητήσουμε. Να είμαι παρών. Είναι σε αυτό εδώ το χαρτί, το οποίο δημοσιοποιώ. Δε μου απάντησε ποτέ – είναι δικαίωμά της-, όμως εγώ θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να συνεισφέρω στον αγώνα της.

Δεν είχα κανέναν αυτοσκοπό για αυτοπροβολή. Ήθελα το “μαζί” και δεν το βρήκα. Αυτό το «μαζί» το ζητάω από εσάς. Τονίζω τη λέξη: ΕΝΟΤΗΤΑ Εσείς είστε οι εγγυητές της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο δικός σας.

Κάνω έκκληση. Χαμηλώστε τους τόνους. Ψηφίστε όποιον θέλετε την Κυριακή. Νιώστε την ανάγκη του διπλανού σας να ψηφίσει το αντίθετο από εσάς. Είμαστε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. Αυτή είναι μία σπουδαία λέξη. Δεν τη σκορπάμε. Αυτή η λέξη από τη Δευτέρα θα μας ενώνει. Αυτή η λέξη είναι η χαραγμένη Αριστερά στην καρδιά μας».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share