Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Είσαι η φαντασίωση για τους περισσότερους άντρες»: Δεν έχουν τέλος τα μηνύματα θαυμασμού προς τον Θέμη Κανέλλο

Ένας αναφέρθηκε στους τσακωμούς που έχει με την κοπέλα του για χάρη του

22 Σεπτεμβρίου 2023 15:25
«Είσαι η φαντασίωση για τους περισσότερους άντρες»: Δεν έχουν τέλος τα μηνύματα θαυμασμού προς τον Θέμη Κανέλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θέμης Κανέλλος ξέρει πολύ καλά πως να τραβά όλα τα φώτα πάνω του. Ο influencer, που πριν λίγο καιρό δημοσίευσε ένα βίντεο όπου έδειχνε τη στιγμή που πήγαινε να πάρει το Ι5 χαρτί του για απαλλαγή από τον στρατό, έκανε ακόμα μια νέα δημοσίευση, κατά την οποία έδειξε διάφορα μηνύματα που δέχεται από θαυμαστές του. «Είσαι η φαντασίωση για τους περισσότερους άντρες» του έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά, ενώ τα μηνύματα θαυμασμού προς το πρόσωπό του δεν έχουν τέλος, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Σε αυτά, φαίνεται πως ο Θέμης Κανέλλος δέχεται διάφορα μηνύματα από χρήστες του Instagram, οι οποίοι ευλογούν το σώμα του και την ομορφιά του. Σύμφωνα με τα όσα ανάρτησε, ο Themicorn, όπως είναι το «ινσταγκραμικό» του όνομα, έδειξε κάποιες από τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει λάβει.

Στο ένα στιγμιότυπο οθόνης, ένας χρήστης φαίνεται να του έχει γράψει: «Στο λένε πολλοί, αλλά είσαι η φαντασίωση για τους περισσότερους άντρες». Ένας άλλος αναφέρθηκε στους τσακωμούς που έχει με την κοπέλα του, λέγοντας πως «η κοπέλα μου, μου κάνει πλάκα συνέχεια, ότι θα σε προτιμούσα από αυτή. Και είναι αλήθεια, ότι όντως την πατάς κάτω».

Δείτε τα μηνύματα που ανέβασε:

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Θέμης Κανέλλος έγραψε: «Η Μαντόνα λάμπει στη νέα της selfie».

«Ερντογάν έλα αν τολμάς»

Στις αρχές του μήνα, ο Θέμης Κανέλλος είχε προκαλέσει αίσθηση, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όταν πήγαινε να πάρει την απαλλαγή του από τον στρατό. Ήταν ντυμένος με ένα μίνι μαύρο φόρεμα που επέλεξε με έναν κορσέ στη μέση, ενώ στο βίντεο έγραφε: «Ερντογάν έλα αν τολμάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share