Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Ανατριχίλα! Θρίλερ οριακά...» - Χαμός στο twitter με την Ζέτα Μακρυπούλια (photos)

Το χθεσινό επεισόδιο του Παρά Πέντε που έφερε χείμαρρο σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα

29 Αυγούστου 2023 15:36
«Ανατριχίλα! Θρίλερ οριακά...» - Χαμός στο twitter με την Ζέτα Μακρυπούλια (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Χαμός έγινε στο twitter με την Ζέτα Μακρυπούλια! Την ίδια στιγμή, δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς έχασε δύο ακίνητα μέσα από τα χέρια της.

Συγκεκριμένα, η σειρά Παρά Πέντε στο Mega είναι από τις πιο αγαπητές της ελληνικής τηλεόρασης. Μέχρι και σήμερα που προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνει τεράστια επιτυχία, γεγονός που φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Το χθεσινό 28/8 επεισόδιο λοιπόν ήταν εκείνο με το νοσοκομείο, όπου η Αμαλία νοσηλεύτηκε εξαιτίας του χτυπήματος που είχε στο μάτι της.

Όταν ο "κακός με τα μαύρα" ζήτησε της βοήθεια συνεργού του να βρει το όνομα της, εκείνη του έδειξε πως τα στοιχεία της δεν γράφτηκαν ποτέ. Συγκεκριμένα πως εκείνη η σειρά ήταν εντελώς κενή.

Λίγο αργότερα και αφού η νοσοκόμα την έψαχνε, η Αμαλία εμφανίστηκε μπροστά της μέσα στο σκοτάδι με την σκηνή να προκαλεί ανατριχίλα στους τηλεθεατές. Λίγο μάλιστα πριν η νοσοκόμα εξαφανιστεί για πάντα, προειδοποίησε τον Ανδρέα, πως δεν πρόκειται να τους πιάσει ποτέ, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε τι ακριβώς συζήτησε με την Αμαλία.

«Ανατριχίλα! Θρίλερ οριακά...»

Τότε το twitter πήρε "φωτιά"! Όλοι σχολίασαν πόσο ανατριχιαστική είναι η εν λόγω σκηνή, ενώ συζήτησαν μεταξύ τους τι μπορεί να ειπώθηκε ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share