Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Πολύ ψώνιο και χαζή! Θα είστε πάντα μια σκιά...» - Το άγριο κράξιμο στη Δορωθέα Μερκούρη και το ξεσπάσμά της για τα αρνητικά σχόλια στο instagram (photo)

«Εσείς θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα αφού με τις γυναίκες είστε...»

21 Αυγούστου 2023 08:34
«Πολύ ψώνιο και χαζή! Θα είστε πάντα μια σκιά...» - Το άγριο κράξιμο στη Δορωθέα Μερκούρη και το ξεσπάσμά της για τα αρνητικά σχόλια στο instagram (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε η Δωροθέα Μερκούρη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μετά από ένα αρνητικό σχόλιο και το άγριο κράξιμο που δέχτηκε στα social media. Παράλληλα, δείτε εδώ όταν έβαλε "χέρι" στην κόρη της, Γαία.

«Πολύ ψώνιο και χαζή! Θα είστε πάντα μια σκιά...»

«Πολύ ψώνιο και χαζή» ήταν το σχόλιο που έγραψε κάποιος κάτω από ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη και εκείνη αποφάσισε να το αναδημοσιεύσει δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το γυναικείο όραμα. Εσείς θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα αφού με τις γυναίκες είστε έτσι. Θα είστε πάντα μια σκιά αφού ο φθόνος σας κυριεύει» έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη.

Το άγριο κράξιμο στη Δορωθέα Μερκούρη και το ξεσπάσμά της για τα αρνητικά σχόλια στο instagram

«Η Γαία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Την καμαρώνω την ώρα που τη βλέπω στο...» - Αποκαλύψεις «φωτιά» Δωροθέας Μερκούρη για την κόρη της (Video)

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα για το modeling αλλά και για την κόρη της, Γαία.

Διαβάστε επίσης: "Ζουν κάτι δικό τους..." - Η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για την Γαία Μερκούρη και τον Άγγελο Λάτσιο

«Όλα στο modeling ήταν τέλεια, ήμουν πολύ τυχερή. Στην εποχή μας οι αμοιβές ήταν πολύ ψηλές, μπορούσες να ζήσεις άνετα. Από τους Έλληνες σχεδιαστές λατρεύω τον Βασίλη Ζούλια. Είμαστε σαν αδέρφια», είπε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Για την καριέρα της και την σχέση της με τα παιδιά της ανέφερε: «Έχω κάνει αρκετά πράγματα που νιώθω περήφανη στο εξωτερικό. Είναι δύσκολο να κάνεις διεθνή καριέρα, αν δεν έχεις την προφορά να παίξεις σε ταινίες.

Ήμουν 25 ετών, όταν έγινα μαμά. Δεν είχα μάθει τον τρόπο να διαχειρίζομαι και τα παιδιά μου και την καριέρα μου. Δεν έγινα μαμά στη σημερινή εποχή, που υπάρχει όλη αυτή η πληροφορία και βοήθεια μέσω διαδικτύου. Δεν υπήρχε η συγκέντρωση που χρειαζόμουν».

Για την κόρη της ανέφερε: «Η Γαία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έχει πολλά ταλέντα, είναι πανέξυπνη. Την καμαρώνω την ώρα που τη βλέπω στο κρεβατάκι της και κοιμάται και ξυπνάει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share