Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ζουν κάτι δικό τους...": Η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη για την Γαία Μερκούρη και τον Άγγελο Λάτσιο

Μίλησε ανοιχτά η ηθοποιός

17 Φεβρουαρίου 2023 16:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι από τα ζευγάρια που απασχόλησαν την περσινή χρονιά ως η νέα σχέση στην showbiz. Τα δύο παιδιά δεν διστάζουν να δημοσιεύουν προσωπικές τους στιγμές στα social media. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο.

Πρόσφατα η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της κόρης της, Γαίας Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και αρχικά, τόνισε πως η ίδια δεν φοβάται καθόλου για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση της κόρης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Για εμένα είναι παιδάκια. Δεν βλέπω κάποια δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δύο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν βλέπω αυτά που γράφουν και λένε. Καμιά φορά, μου τα στέλνουν οι φίλοι μου και βάζω τα γέλια. Ζουν κάτι δικό τους», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν έχει συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη για τη σχέση των παιδιών τους, η Δωροθέα Μερκούρη ανέφερε πως προτιμά να κρατά μια διακριτική στάση.

«Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, το αφήνω αυτό ελεύθερο. Είπαμε... ζουν κάτι δικό τους», τόνισε.

Στιγμές ευτυχίας για Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη: Δείτε τη «νύφη» της Μενεγάκη να παίζει με τη μικρή Μαρίνα (photo)

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στις ζωές τους, αφού έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν κρύβουν πια τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Το αντίθετο! Οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές!

Δείτε επίσης: Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη!

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη «νύφη» της Ελένης Μενεγάκη να παίζει με τη μικρή Μαρίνα, κόρη της παρουσιάστριας με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Στιγμές ευτυχίας για Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη: Δείτε τη «νύφη» της Μενεγάκη να παίζει με τη μικρή Μαρίνα (photo)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share