Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη!

Έτοιμοι για το μεγάλο «βήμα» στη ζωή τους

24 Μαρτίου 2022 09:48
Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις ομορφότερες στιγμές φαίνεται πως ζουν στην οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, καθώς ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο «βήμα» στη ζωή τους, πραγματοποιώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς με το γάμο τους.

Ο 20χρονος γιος της κορυφαίας παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης έχει γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο της κόρης της… πρώην του Ματέο Παντζόπουλου, Δωροθέας, κάτι που όλοι έχουν αποδεχθεί, μέχρι και το ενδεχόμενο να συμπεθεριάσουν. Αφού εκτός της νύφης και του γαμπρού, λοιπόν, θέλουν και οι πεθεροί, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Ο γάμος στην Άνδρο που έρχεται και η χαρά της Ελένης

Με τους δύο να ζουν τον έρωτά τους πιο έντονα από ποτέ, ο Άγγελος δε θέλησε να χάσει την ευκαιρία του, κάνοντας την πρόταση γάμου στη Γαία, με εκείνη φυσικά να δέχεται, όπως αναφέρει το «Yes Magazine». Ο πρώτος άνθρωπος, που ενημέρωσαν, μάλιστα, ήταν η ίδια η Ελένη, ανακοινώνοντάς της πως «το καλοκαίρι θα ενώσουμε τις ζωές μας. Θέλουμε να παντρευτούμε και σιγά σιγά να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια».

Γάμος Λάτσιος Μερκούρη Yes Magazine

Η Μενεγάκη χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη, αφού συμπαθεί την… νυφούλα της και υποσχέθηκε μια υπέροχη μέρα στους μελλόνυμφους. Η τελετή και το γλέντι, μάλιστα, αναμένεται να γίνουν στην Άνδρο, το μέρος όπου περνούν όλοι μαζί τα καλοκαίρια και, μάλιστα, η παρουσιάστρια σκοπεύει να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share