Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μπέρδεμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους – «Συμβαίνουν κι αυτά»

Τι αποκάλυψε;

15 Φεβρουαρίου 2023 15:34
Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μπέρδεμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους – «Συμβαίνουν κι αυτά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε σε μια προσωπική αποκάλυψη για την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή του κινητού της τηλεφώνου με με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως: «Όταν είχα πρωτοδώσει κινητό στον γιο μου, του είχα δώσει το παλιό μου. Ο Γιάννης, ο μπαμπάς του ο Λάτσιος, τον έχω αποθηκευμένο “Γιάννη Λάτσιο”. Με την ευκαιρία, δείτε την άγνωστη κόντρα του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο γιος μου τον είχε “Daddy Cool” και μέχρι να πάω να το φτιάξω, μου έβγαινε στις επαφές “Γιάννης Λάτσιος – Daddy Cool”», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη η οποία είχε συγχρονίσει το κινητό τηλέφωνο του γιου της με το δικό της.

Και σχολίασε: «Με φαντάζεστε εμένα να σηκώνω το κινητό; Συμβαίνουν κι αυτά».

Αυτή είναι η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη: Τι παίρνουν Άγγελος Λάτσιος και Μαρίνα Παντζοπούλου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από ένα χρόνο η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στα παιδιά της, Άγγελο Λάτσιο, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με το που επέστρεψε στην Αθήνα από τις διακοπές της πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Η αμύθητη κληρονομιά της Ελένης Μενεγάκη

Ο 18χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο . Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share