Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Τα είπε όλα η Ζέτα Μακρυπούλια: Η άγνωστη κόντρα της με τον Γιάννη Λάτσιο βγήκε στη δημοσιότητα

Τι αποκάλυψε;

2 Φεβρουαρίου 2023 13:02
Τα είπε όλα η Ζέτα Μακρυπούλια: Η άγνωστη κόντρα της με τον Γιάννη Λάτσιο βγήκε στη δημοσιότητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια γνωρίζει από την καλή και από την ανάποδη τον Γιάννη Λάτσιο, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε πολλά projects του ΑΝΤ1. Παρ' όλα αυτά, την εποχή του DWTS δημιουργήθηκε μια άτυπη κόντρα μεταξύ του που έμεινε άγνωστη για πολλά χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη σχέση τους.

Πριν μερικά χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια του show είχε περάσει το κατώφλι του ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ και είχε δεχτεί τις καταιγιστικές ερωτήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή. Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε αναφέρει πως «τον έχω συνηθίσει τον Γιάννη, σαν αστεία τα παίρνω αυτά», ενώ τόνισε ότι η ίδια δεν μίλησε άσχημα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιες είναι οι σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Χρήστο Λούλη.

Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννης Λάτσιος

Σε παρατήρηση των δύο παρουσιαστών ότι τα σχόλια του Γιάννη Λάτσιου ήταν προσβλητικά, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Ήταν λίγο προσβλητικό; Δεν πειράζει θα το δεχτώ. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ. Πιστεύω ότι θα πει πολλά ακόμα».

Ο Θέμος και ο Βαγγέλης την είχα είχαν ρωτήσει τότε και για τον Αργύρη Αγγέλου που την αποκαλούσε σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς «Ζετάκι». «Με ξέρει πάρα πολλά χρόνια, είχε και άγχος…», σημείωσε η παρουσιάστρια, η οποία ωστόσο, μετά την επίσκεψή της στο ΟΛΑ και τις επισημάνσεις που της έγιναν είπε ότι θα ξανασκεφτεί το θέμα της κόντρας.

Το κάσε της Ζέτας Μακρυπούλια προκαλεί «εγκεφαλικά»: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Dancing with the Stars

Η τρίτη σεζόν του Dancing With The Stars είχε απασχολήσει αρκετά τους ιθύνοντες των media, καθώς ο κύριος, για να μην πούμε ο μοναδικός, λόγος της καθυστέρησης που υπήρχε ήταν τα οικονομικά. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη σχέση που έχει σήμερα με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ήθελε τότε να μειώσει στο ελάχιστο τα έξοδα για να μπορέσει να προχωρήσει στην παραγωγή του show και ως εκ τούτου να μειώσει και το μισθό της Ζέτας Μακρυπούλια.

Τα οικονομικά δεδομένα δεν επέτρεπαν τα ποσά των προηγούμενων ετών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars

Έτσι δεν επέτρεπαν ούτε τις πολύ υψηλές οικονομικές απολαβές της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία -σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ του STAR- είχε πάρει για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Dancing, το ποσό των 300,000 ευρώ!

Το κανάλι φέρεται να είχε ζητήσει μείωση των αποδοχών της παρουσιάστριας κατά 70%.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share