Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν έχω πει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

24 Ιανουαρίου 2023 11:51
Κόλαφος η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν έχω πει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρ και μανία είχε γίνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πριν μερικά χρόνια, για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη και την κολλητή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Με την ευκαιρία, αυτοί ήταν οι 4 διάσημοι Έλληνες που είχαν σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω σταματήσει πια να μιλάω για την Ζέτα γιατί δεν θέλω πλέον να γίνεται όλη αυτή η αναπαραγωγή και να συζητάνε τι είπα εγώ για τη Ζέτα. Δεν είμαι εγώ ο δικηγόρος της Ζέτας.

Τη σχέση που έχω εγώ με τη Ζέτα την κρατώ για εμένα. Ξέρει πολύ καλά πόσο την αγαπώ, ξέρω κι εγώ πόσο με αγαπά εκείνη. Και, στην τελική, δεν βλέπω να ρωτάει κανείς τη Ζέτα για εμένα.

Μόνο εμένα ρωτούν... Με έχουν θίξει, με έχουν πειράξει, με έχουν αντιμετωπίσει με έναν τρόπο που δεν μου αξίζει. Αναφέρομαι στους δημοσιογράφους, φυσικά. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα.»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ζέτα Μακρυπούλια

Μάλιστα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε συνεχίσει, δηλώνοντας:

«Δεν έχω δώσει ποτέ λαβές για να ασχοληθούν μαζί μου. Ούτε πουλάω για κάτι. Και, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί φέρονται με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Βρήκαν, λοιπόν, παλιές μου συνεντεύξεις και τις χρησιμοποίησαν ως τωρινές απαντήσεις μου για όλες αυτές τις χυδαιότητες που ειπώθηκαν για εμένα. Και με έπαιρναν μετά άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και μου ζητούσαν συγνώμη.

Δεν δέχομαι τη συγνώμη τους και ούτε θα ξαναπάω καλεσμένη σε εκπομπές που έχουν θίξει δημόσια την προσωπική μου ζωή»

«Με ζήλευε αφόρητα...»: «Καρφιά» από τον πρώην σύζυγο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Άνοιξε το στόμα του ο πρώην σύζυγος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και αποκάλυψε πως τον ζήλευε αφόρητα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν καλεσμένοι πριν καιρό στην εκπομπή «Happy Day»και αναφέρθηκαν στους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιό τους, τονίζοντας πως δεν το διαχειρίστηκαν πολιτισμένα. Όπως έχουμε δει, όμως, κάποιες φορές στο παρελθόν το πρώην ζευγάρι παραμένει ενωμένο για χάρη της κόρης του.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ταξιάρχης Χάνος και είπε:

«Οι σχέσεις των ανθρώπων θέλουν κόπο, δεν είναι και φωτογραφία, είναι η ζωή ολόκληρη. Όταν επικοινωνείς και συναντιέσαι με έναν άλλον άνθρωπο, για κάποιο λόγο συμβαίνει αυτό, εάν παραμείνει στο χρόνο, κάτι σημαίνει αυτό.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον πρώην σύζυγό της

Εάν είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και δεν το κάνεις για άλλους λόγους, γιατί υπάρχουν πολλοί αναξιοπρεπείς λόγοι για να είσαι με έναν άλλον άνθρωπο…Άρα σημαίνει ότι κάτι μέσα στη ψυχή σου το έχει βαθιά ανάγκη αυτό το πράγμα. Όχι βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε πολιτισμένα. Με ζήλευε αφόρητα»

Στη συνέχεια μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σχολιάζοντας όσα είπε ο πρώην σύζυγός της.

«Μη λες τέτοια, μη λες τέτοιες ανοησίες…», είπε γελώντας η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και συμπλήρωσε: «Για να χωρίζεις, κάποια θέματα υπάρχουν, τα οποία δεν λύνονται ούτε όταν χωρίσεις, τα κουβαλάς.

Το πρώην ζευγάρι μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε τους λόγους, για τους οποίους χώρισε, ενώ καθοριστικό ρόλο για να διατηρήσουν καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα, έπαιξε η κόρη τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share