Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν...»

Τι αποκάλυψε;

19 Ιανουαρίου 2023 16:30
«Έσπασε» τη σιωπή της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ζέτα Μακρυπούλια και το γεγονός ότι είχε κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Μακρυπούλια

«Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη», είπε η ηθοποιός.

Παράλληλα, δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το λόγο που «πάγωσε» η σχέση τους.

Έξαλλη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Με έχουν θίξει, τη σχέση που έχω εγώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια...»

Πυρ και μανία είχε γίνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πριν μερικά χρόνια, για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη και την κολλητή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια.

Με την ευκαιρία, αυτοί ήταν οι 4 διάσημοι Έλληνες που είχαν σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω σταματήσει πια να μιλάω για την Ζέτα γιατί δεν θέλω πλέον να γίνεται όλη αυτή η αναπαραγωγή και να συζητάνε τι είπα εγώ για τη Ζέτα. Δεν είμαι εγώ ο δικηγόρος της Ζέτας.

Τη σχέση που έχω εγώ με τη Ζέτα την κρατώ για εμένα. Ξέρει πολύ καλά πόσο την αγαπώ, ξέρω κι εγώ πόσο με αγαπά εκείνη. Και, στην τελική, δεν βλέπω να ρωτάει κανείς τη Ζέτα για εμένα.

 Ελισάβετ Κωνσταντινίδου Ζέτα Μακρυπούλια

Μόνο εμένα ρωτούν... Με έχουν θίξει, με έχουν πειράξει, με έχουν αντιμετωπίσει με έναν τρόπο που δεν μου αξίζει. Αναφέρομαι στους δημοσιογράφους, φυσικά. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα.»

Μάλιστα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε συνεχίσει, δηλώνοντας:

«Δεν έχω δώσει ποτέ λαβές για να ασχοληθούν μαζί μου. Ούτε πουλάω για κάτι. Και, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί φέρονται με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Βρήκαν, λοιπόν, παλιές μου συνεντεύξεις και τις χρησιμοποίησαν ως τωρινές απαντήσεις μου για όλες αυτές τις χυδαιότητες που ειπώθηκαν για εμένα. Και με έπαιρναν μετά άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και μου ζητούσαν συγνώμη.

Δεν δέχομαι τη συγνώμη τους και ούτε θα ξαναπάω καλεσμένη σε εκπομπές που έχουν θίξει δημόσια την προσωπική μου ζωή»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share