Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Ώρες αγωνίας για τη Γαία Μερκούρη: «Η φωτιά είναι πολύ κοντά! Δεν υπάρχει ένα πυροσβεστικό» - H δραματική έκκλησή της (photo)

Έκανε γνωστή την ακριβή οδό στην οποία βρίσκεται ζητώντας με αγανάκτηση και φόβο βοήθεια

17 Ιουλίου 2023 20:22
Ώρες αγωνίας για τη Γαία Μερκούρη: «Η φωτιά είναι πολύ κοντά! Δεν υπάρχει ένα πυροσβεστικό» - H δραματική έκκλησή της (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ώρες αγωνίας για τη Γαία Μερκούρη καθώς προέβη σε μία δραματική έκκληση για την φωτιά στο Λαγονήσι. Η κοπέλα έκανε γνωστή την ακριβή οδό, στην οποία βρίσκεται ζητώντας με αγανάκτηση και φόβο βοήθεια, καθώς μέχρι την ώρα της ανάρτησης τόνισε, πως κανείς δεν ήταν εκεί να βοηθήσει! Παράλληλα, σε μία δραματική έκκληση προχώρησε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη για τη φωτιά στο Λαγονήσι

Ώρες αγωνίας για τη Γαία Μερκούρη για τη φωτιά στο Λαγονήσι

«Ζούμε ένα τεράστιο δράμα» - Σπαρακτική μαρτυρία της ηθοποιού Ευτυχίας Μέλη για τη φωτιά στον Νέο Κουβαρά

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/07) στον Νέο Κουβαρά Αττικής, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να δίνουν εντολή εκκένωσης σε τρεις οικισμούς.

Σπαρακτική μαρτυρία της ηθοποιού Ευτυχίας Μέλη για τη φωτιά στον Νέο Κουβαρά

Η Ευτυχία Μέλη, ηθοποιός και κάτοικος της περιοχής του Μελισσουργού, μίλησε στην ΕΡΤ και έκανε έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή, ζητώντας να αφήσουν ανοιχτές τις πόρτες τους για μπορέσουν -αν χρειαστεί- να πάρουν νερό από τις πισίνες τους, ενώ κλαίοντας ανέφερε ότι καίγονται σπίτια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ένα δράμα τεράστιο αυτό που ζούμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share