Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε!» - Δραματική έκκληση από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για τη φωτιά στο Νέο Κουβαρά (photo)

«Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Κουβαρά και Καλύβια, κινδυνεύουν σπίτια και άνθρωποι, στείλτε δυνάμεις»

17 Ιουλίου 2023 15:36
«Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε!» - Δραματική έκκληση από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για τη φωτιά στο Νέο Κουβαρά (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Mεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του Νέου Κουβαρά στην Αττική, λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι. Η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτη προς το Λαγονήσι, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση των περιοχών Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο.

Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και αυτή τη στιγμή καίει δίπλα σε σπίτια. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρίσκεται εκτός Αττικής με την οικογένειά του, ωστόσο στο Λαγονήσι έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα την επιχείρησή του.

Ο δημοσιογράφος προχώρησε σε δύο αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram: «Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Κουβαρά και Καλύβια, κινδυνεύουν σπίτια και άνθρωποι, στείλτε δυνάμεις» έγραψε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ στη δεύτερη έκανε έκκληση να σταλεί βοήθεια: «Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε».

 Δραματική έκκληση από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για τη φωτιά στο Νέο Κουβαρά

«Ζούμε ένα τεράστιο δράμα» - Σπαρακτική μαρτυρία της ηθοποιού Ευτυχίας Μέλη για τη φωτιά στον Νέο Κουβαρά

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/07) στον Νέο Κουβαρά Αττικής, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να δίνουν εντολή εκκένωσης σε τρεις οικισμούς.

Σπαρακτική μαρτυρία της ηθοποιού Ευτυχίας Μέλη για τη φωτιά στον Νέο Κουβαρά

Η Ευτυχία Μέλη, ηθοποιός και κάτοικος της περιοχής του Μελισσουργού, μίλησε στην ΕΡΤ και έκανε έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή, ζητώντας να αφήσουν ανοιχτές τις πόρτες τους για μπορέσουν -αν χρειαστεί- να πάρουν νερό από τις πισίνες τους, ενώ κλαίοντας ανέφερε ότι καίγονται σπίτια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι ένα δράμα τεράστιο αυτό που ζούμε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share