Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Δωροθέα Μερκούρη: «Τα παιδιά μας ζούνε...» - Σύγκρυο για την Ελένη Μενεγάκη!

Τι δήλωσε για την κόρη της και τον Άγγελο Λάτσιο;

17 Φεβρουαρίου 2023 10:57
Κόλαφος η Δωροθέα Μερκούρη: «Τα παιδιά μας ζούνε...» - Σύγκρυο για την Ελένη Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τον τελευταίο καιρό. Η σχέση τους βέβαια έχει την ιδιαιτερότητά της, καθώς η μητέρα της, Δωροθέα, υπήρξε σε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο, νυν σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη. Τι είπε για τα παιδιά η ηθοποιός;

Πρόσφατα η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας. Το πρώην μοντέλο, μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της κόρης της Γαίας Μερκούρη με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Με την ευκαιρία δείτε με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά ο Άγγελος Λάτσιος.

Τα σχόλια της Μερκούρη για τη σχέση Γαίας - Άγγελου

«Τα παιδιά μας ζούνε κάτι δικό τους. Δεν φοβάμαι για αυτά τα πράγματα είναι παιδάκια για εμένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό βλέπω δυο παιδιά τα οποία περνάνε πολύ ωραία μαζί αυτό. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν αυτά που λένε. Καμία φορά μου τα στέλνουν κάτι φίλοι μου και βάζω τα γέλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Χαμός με τη Γαία Μερκούρη: Το ψέμα που είπε και αποκαλύφθηκε από την μητέρα της - Άλαλος ο Άγγελος Λάτσιος (photo)

Φαίνεται πως η Γαία Μερκούρη είπε ένα μικρό… ψέμα στη μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη, κάτι που μαθεύτηκε μέσω του Instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει δημόσια το μικρό ψέμα που της είπε η 19χρονη κόρη της, με τον Άγγελο Λάτσιο να μένει άλαλος! Παράλληλα, παραδομένος στον έρωτα του είναι ο Άγγελος Λάτσιος, με τον γιο της Ελένη Μενεγάκη να διασκεδάζει με την κοπέλα του Γαία Μερκούρη στις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα η Γαία Μερκούρη ανέβασε φωτογραφία από γνωστό κλαμπ των Νοτίων Προαστίων, όπου είχε opening, με τη μητέρα να της σχολιάζει στα ιταλικά «δεν ήσουν άρρωστη στο κρεβάτι;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share