Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τρισευτυχισμένος ο Σάκης Τανιμανίδης: Έρχεται το τρίτο κοριτσάκι στην οικογένεια του – Η αποκάλυψη μέσα σε μια φωτογραφία

Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής

7 Ιουλίου 2023 11:56
Τρισευτυχισμένος ο Σάκης Τανιμανίδης: Έρχεται το τρίτο κοριτσάκι στην οικογένεια του – Η αποκάλυψη μέσα σε μια φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κορίτσια γέμισε η οικογένεια Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης δύο χρόνια μετά τον ερχομό των διδύμων παιδιών του θα γίνει θείος και σε ένα τρίτο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, ο αδερφός του, Παναγιώτης, θα γίνει μπαμπάς, αφού η σύντροφός του, Βούλα, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από μια γλυκιά φωτογραφία.

Θα γίνει θείος ο Σάκης Τανιμανίδης

Μέσα από τα social media το ζευγάρι αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι, ενώ η Κασσιανή Τανιμανίδη, η αδελφή της οικογένειας, ανέβασε σχετική φωτογραφία δίπλα στην εγκυμονούσα.

«Το πιο πολύτιμο δώρο #readytopop #pregnancy #loading #auntielove», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Κασσιανή Τανιμανίδη.

Έτσι σε λίγο καιρό, η οικογένεια Τανιμανίδη θα μετρά ακόμη ένα κοριτσάκι, κάνοντας το ζευγάρι ευτυχισμένους γονείς και τον Σάκη με την Χριστίνα χαρούμενους θείους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το αυτοκίνητο του παρουσιαστή.

Δείτε τη φωτογραφία

εγκυμοσύνη στην οικογένεια Τανιμανίδη

Το είπε για 1η φορά ο Σάκης Τανιμανίδης για την Μπόμπα: «Η Χριστίνα ήταν...»

O Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και προέβη σε μία αποκάλυψη σοκ για την γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα. Παράλληλα, ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, στην ρήξη της φιλίας του με τον Γιώργο Μαυρίδη, στο World Party

Όπως υπογράμμισε ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής «η Χριστίνα ήταν η πρώτη μου γυναίκα, δεν έχω υπάρξει ποτέ με άλλη γυναίκα!» και συμπλήρωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν της συζύγου του, αλλά ο άνθρωπος που είναι από τη στιγμή που τον γνώρισε και μετά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να έκαναν μαζί εκπομπή, ο Σάκης Τανιμανίδης επεσήμανε «με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή. Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία! Έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομά μας και το σενάριο να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share