Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μας χωρίζουν ακόμα...»: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη!

Τι είπε για την Χριστίνα Μπόμπα και την σχέση του με την τηλεόραση

8 Μαρτίου 2023 08:56
«Μας χωρίζουν ακόμα...»: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τα πάντα για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στo «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/3) ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, στην ρήξη της φιλίας του με τον Γιώργο Μαυρίδη, στο World Party και στη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα.

«Ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα. Μας χώριζαν κάποια πράγματα και μας χωρίζουν. Σίγουρα μας χώριζαν και μας χωρίζουν ακόμα», είπε για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Και πρόσθεσε: «Όσο περνάει ο καιρός κοιτάς πίσω σου και λες “εγώ θέλω τα επόμενα χρόνια να είμαι έτσι ή να είμαι αλλιώς;”. Δεν ήταν η πρώτη φορά που επικοινωνήσαμε στη βάπτιση των παιδιών μου. Σε αυτά τα 5 χρόνια είχαμε μία μικρή επαφή. Πέρασε αυτός κορωνοϊό, έκανα εγώ τα παιδάκια μου».

«Όταν παντρεύτηκε με την Κρίστη, με κάλεσε στον δικό του τον γάμο και μετά τον κάλεσα εγώ στην βάφτιση, όχι για ό,τι είχε προηγηθεί. Απλά ένιωθα σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι κι ο Γιώργος. Έχω πολύ απλό τρόπο σκέψης και πρώτου επιπέδου ανάλυση», δήλωσε επίσης ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Γλυκάθηκα από τα χρήματα»

Για την τηλεόραση και το World Party παραδέχτηκε ότι «δεν αγχώθηκα να μείνω εκτός τηλεόρασης και η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός. Γλυκάθηκα από τα χρήματα και είπα “ναι” στο παιχνίδι και ήταν λάθος».

Αναφερόμενος στην σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, εξομολογήθηκε: «Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χρίστινα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω».

«Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το τι ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share