Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

«Τσακωθήκαμε κι έφυγα από το σπίτι...» - «Βόμβα» του Σάκη Τανιμανίδη για το γάμο με την Χριστίνα Μπόμπα

Ανέλυσε... όλα τα περιστατικά

1 Φεβρουαρίου 2023 13:10
«Τσακωθήκαμε κι έφυγα από το σπίτι...» - «Βόμβα» του Σάκη Τανιμανίδη για το γάμο με την Χριστίνα Μπόμπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι πανευτυχείς στο γάμο τους, με τον πρώτο να αναφέρεται στο «Πρωινό» στη μεταξύ τους σχέση με ορισμένα ακραία περιστατικά.

«Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής, που έχει ξεκινήσει ένα νέο τηλεοπτικό «βήμα».

Η αποκάλυψη για το γάμο τους

«Με την Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για 3 ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το… πάω και κοιμάμαι αλλού δεν βοηθάει καθόλου», συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν κοιμάται αριστερά ή δεξιά, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι, όπως κοιτάμε το κρεβάτι από τα πόδια προς το κεφάλι, στα δεξιά. Στη Χριστίνα δεν της αρέσει αυτό και μου έλεγε “γιατί έχεις πάρει τη δεξιά μεριά;”. Θες να αγκαλιάσεις τη γυναίκα σου. Την αγκαλιάζω “κουταλάκι”, μου αρέσει να την αγκαλιάζω από τη δεξιά πλευρά. Δεν μου αρέσει καθόλου να την αγκαλιάζω από την αριστερή, καθόλου.

Ενώ μου αρέσει εμένα να κοιμάμαι από τη δεξιά πλευρά για να κάνω κουταλάκι, η δεξιά πλευρά του κρεβατιού είναι πιο κοντά στην πόρτα. Και το δωμάτιο των μωρών είναι δίπλα στο δικό μας. Κι επειδή η Χριστίνα, σαν μανούλα, σηκώνεται πιο συχνά από μένα μου λέει ότι “θα πάρω εγώ την απ’ έξω πλευρά για να μην κάνω τον κύκλο”. Και δεν μπορώ να την κάνω κουταλάκι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share