Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Κώστας Σόμμερ: Η ανακοίνωση με την υποψηφιότητά του και ο συνδυασμός που επέλεξε

Τι αναφέρει ο ηθοποιός στην ανάρτησή του στο Instagram;

15 Ιουνίου 2023 16:46
Κατεβαίνει στις εκλογές ο Κώστας Σόμμερ: Η ανακοίνωση με την υποψηφιότητά του και ο συνδυασμός που επέλεξε
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη ως δημοτικός σύμβουλος τον συνδυασμό «Νέα Αρχή».

«Η ανακοίνωση μου ως υποψήφιος σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής με τον φίλο μου, Γιώργο Πατούλη. Έχω τη χαρά και την τιμή όντας κάτοικος και επιχειρηματίας του νότιου τομέα της Αττικής να γνωρίζω καλά τις ανάγκες και τι όνειρα έχουμε γι’ αυτόν», γράφει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Με τα έργα που έχει ήδη υλοποιήσει ο Περιφερειάρχης στην θητεία του που αναβάθμισε πολύ την Αττική, μένει να συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε, στηρίζοντας πλάι του και εμένα για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια και να φτάσουμε την νότια Αττική εκεί που της αξίζει», καταλήγει στη δημοσίευσή του ο ηθοποιός.

Η ανάρτηση του ηθοποιού

Ελένη Μενεγάκη: «Τρελάθηκε» με τις δηλώσεις του Σόμμερ – Ζήτησε διαφημίσεις! Τι συνέβη; (video)

H Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένους τον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη και «τρελάθηκε» με τις δηλώσεις του ζευγαριού που σε λίγο διάστημα θα αποκτήσει το μωράκι του. Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Αυτό που νιώθω είναι...»: Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής (video)

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα», δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, με τον Κώστα Σόμμερ να τονίζει πως η περίοδος της καραντίνας τους έφερε πιο κοντά.

«Με το που γνωριστήκαμε μετά από λίγο κλειστήκαμε σε ένα σπίτι. Ότι περνάει ένα ζευγάρι σε τρία χρόνια, εμείς τα περάσαμε σε έξι μήνες», τόνισε.

Mάλιστα, κάποια στιγμή ο ηθοποιός μιλούσε τόσο τρυφερά, που η παρουσιάστρια «τρελάθηκε» και αναφώνησε: «Θα με τρελάνετε; (Βαλεντίνη) τον έχεις κάνει ποιητή; Διαφημίσεις παρακαλώ» τόνισε η παρουσιάστρια που δεν είχε συνηθίσει τον Κώστα να μιλά έτσι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share