Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Το σκέφτεται ξανά η Αθηνά Ωνάση: Αυτοί είναι οι όροι που έθεσε για να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Η λίστα με τις απαιτήσεις της

9 Ιουνίου 2023 15:56
Το σκέφτεται ξανά η Αθηνά Ωνάση: Αυτοί είναι οι όροι που έθεσε για να επιστρέψει στην Ελλάδα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει πάνω από 10 χρόνια να βρεθεί στην Ελλάδα, όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό πως θα αλλάξει, καθώς έθεσε όρους για να επιστρέψει και το σκέφτεται ξανά. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω η λίστα με τις απαιτήσεις της είναι κόλαφος! Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον Αλβάρο.

Η «χρυσή» κληρονόμος, σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», έχει ήδη δώσει λίστα με τις απαιτήσεις της.

Η Αθηνά Ωνάση φέρεται να ζητά πολυτελή κατοικία στα Μεσόγεια, η οποία θα είναι απομονωμένη από τα άλλα οικήματα.

Αθηνά Ωνάση
Αθηνά Ωνάση

Να κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, να έχει πολλούς ιδιωτικούς φρουρούς στο πλευρό της όλο το 24ωρο και να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Η τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας είχε γίνει πριν από 16 χρόνια, όταν είχε έρθει μαζί με τον τότε σύζυγό της Αλβάρο για ιππικούς αγώνες, όπου είχε αγωνιστεί με το ελληνικό εθνόσημο.

Δε θα υπήρχε ποτέ η Αθηνά Ωνάση: Η κρυφή εντολή του Αριστοτέλη πριν γεννηθεί η Χριστίνα

Η Αθηνά Ωνάση δεν κατάφερε για πολλά χρόνια να ξεφύγει από τη δυστυχία, κληρονομώντας επί της ουσίας τη ζωή της μητέρας της, Χριστίνας, η οποία μάλιστα ήταν... ανεπιθύμητη.

Η Χριστίνα Ωνάση γεννήθηκε το 1950, στη Νέα Υόρκη, από τον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας, Αριστοτέλη Ωνάση, και την Τίνα Λιβανού, πλούσια κληρονόμο ελληνικής οικογένειας. Θα περίμενε κανείς ότι το ζευγάρι θα ήταν χαρούμενο που θα καλωσόριζε το δεύτερο παιδί του και τη μοναδική κόρη, αλλά όχι. Ο Άρι δεν ήθελε παιδιά μετά τη γέννηση του γιου του και η Τίνα κράτησε τη Χριστίνα μόνο και μόνο από εγωισμό.

Όταν οι γιατροί είπαν στη μητέρα της Χριστίνας ότι η έκτρωση μπορεί να της απαγορεύσει να κάνει άλλα παιδιά, εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το μωρό. Εξάλλου, τι θα γινόταν αν παντρευόταν ξανά και ήθελε άλλο ένα μωρό; Αυτή η απόφαση προσέκρουε στις επιθυμίες του συζύγου της, ο οποίος ήθελε να τερματιστεί η εγκυμοσύνη από την αρχή. Ωστόσο, μόλις γεννήθηκε η Χριστίνα, η μητέρα της άλλαξε, έγινε ψυχρή και απόμακρη, με την Χριστίνα στη συνέχεια να μη θέλει καν να βλέπει τον πατέρα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share